Uncategorized
zqehj  

UTU autorizează noua rețea de bază pentru Wise House

, aceasta ar putea fi „X -ul Utopiei Casei Wise” pe care le -am așteptat? Uniunea Mondială de Telecomunicații (ITU) a autorizat un nou element tehnic numit „G.HN”, care ar putea duce în cele din urmă metoda la un de bază funcțional, furnizând un set de protocoale, precum și profiluri pentru a permite unei varietăți diverse de gadgeturi să interacționeze cu fiecare cu fiecare Altele în jurul casei …

De la intrarea Wikipedia de pe G.HN-„Exemple de gadgeturi G.HN bazate pe profiluri de complexitate ridicată sunt gateway-uri rezidențiale sau set-top. Exemple de gadgeturi G.HN bazate pe profiluri de complexitate scăzută sunt automatizarea caselor, siguranța casei, precum și dispozitivele Wise Grid.

„Geneva, 15 octombrie 2009-ITU a autorizat un de bază tehnic de ultimă oră, care va începe în New Age în sistemele de rețea„ Smart Home ”, precum și aplicații. Numit „G.HN”, noul de bază va permite furnizorilor de servicii de servicii să implementeze noi oferte, inclusiv TV cu semnificație înaltă (HDTV), precum și Digital Web Protocol TV (IPTV), cu mult mai multe cheltuieli în mod eficient. De asemenea, acesta va permite producătorilor de electronici de consum să rețească fără efort toate tipurile de divertisment pentru casă, automatizarea caselor, precum și produse de siguranță a casei, precum și simplifică foarte mult cumpărarea consumatorilor, precum și procesele de instalare.

Gadgeturile conforme cu G.HN vor fi capabile să gestioneze material multimedia bogat în lățime mare de bandă la viteze de până la 1 Gbit/s peste opțiunile de cablare la domiciliu, inclusiv cablul coaxial, precum și telefonul de bază, precum și liniile electrice. Acesta va oferi de multe ori debitul wireless -ului existent, precum și al tehnologiilor cu fir.

Aprobarea noului de bază va permite producătorilor de gadgeturi de casă în rețea-casete de top, gateway-uri rezidențiale, computere, sisteme audio, playere DVD, aparate de acasă, precum și orice tip de alt gadget care poate fi legat de o rețea-pentru a pas cu încredere pas cu încredere înainte cu programele lor de cercetare și dezvoltare, precum și cu rapiditatea de a aduce produse pe piață. Profesioniștii anticipează că primele chipset -uri care angajează G.HN vor fi oferite la începutul anului 2010.

„G.HN este o inovație care oferă o nouă utilizare la cabluri pe care o mulțime de oameni le au deja în casele lor. Varietatea excepțională de aplicații pe care le va permite include aparate înțelepte eficiente din punct de vedere energetic, automatizare a casei, precum și dispozitive de telemedicină ”, a declarat Malcolm Johnson, directorul Biroului de standardizare a telecomunicațiilor ITU. „Greutatea pură a sprijinului pe piață din spatele acestui avans este o dovadă a uimitorului prospectiv al acestui element de bază pentru a transforma rețelele de case.”

Stratul fizic, precum și partea de proiectare a de bază au fost autorizate de Grupul de studiu de cercetare ITU-T pe 9 octombrie. Stratul de legături de date din noul de bază este de așteptat să obțină aprobarea finală la următoarea satisfacție a grupului din mai 2010.

Forumul House Grid, un grup stabilit la fel de mult ca promovarea G.HN, creează un program de acreditare împreună cu Forumul de bandă largă care va ajuta semiconductorul, precum și producătorii de sisteme în construcții, precum și aducerea produselor conforme cu standarde pe piață, cu produse cu produse Acest lucru se adaptează complet la G.HN BASIC care poartă logo-ul certificat de casă. Matthew Theall, președintele Forumului Homegrid, a declarat: „Forumul HomeGrid, precum și afacerea membrului său aplaudă piața de standardizare a telecomunicațiilor ITU (ITU-T) pentru succesul său în stabilirea unui de bază care va simplifica foarte mult rețeaua de case, furnizarea unei platforme pentru noi servicii, deoarece deoarece De asemenea, oferiți performanța de generație următoare necesare pe piață. ”

De asemenea, a fost de acord cu recentul grup de studiu de cercetare ITU-T 15 Spotinging a fost un nou de bază care se concentrează pe coexistența dintre produsele bazate pe G.HN, precum și pe cele care utilizează alte tehnologii. Înțeles ca G.9972, Basic explică procesul prin care G.HN Gadgets va funcționa cu gadgeturi de linie electrică care utilizează tehnologii precum IEEE P1901. În plus, profesioniștii afirmă că vor stabili extensii la G.HN pentru a sprijini aplicațiile SmartGrid. ”

Citiți lansarea completă la www.itu.int

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment