Uncategorized
zqehj  

Crestron lansează o gamă de articole LED îmbunătățite

Iată -l pe crestron pe noua lor gamă de corpuri de iluminat cu LED -uri …

Crestron a anunțat îmbunătățirile actuale ale liniei lor de LED -uri. Noua gamă condensată formată din șase accesorii este acum disponibilă pentru a fi cumpărată în regiunea EMEA.

Toate LED -urile Crestron (LEGS) reproduc curba de întunecare netedă, temperatura culorii și producția de lumen de corpuri de halogen standard, cu o lampă de 70.000 de ore care depășește o mulțime de accesorii comparabile cu energie scăzută.

„Noua linie condensată de cleme a apărut din feedback -ul pe care l -am remarcat de la dealerii noștri.” Spune Mark Tallent, manager de produse internaționale pentru iluminatul Crestron și controalele clădirilor. „Prin condensarea gamei, am simplificat linia pentru dealerii autorizați Crestron, în timp ce adăugăm caracteristici și funcționalități suplimentare. Acest lucru face mult mai ușor să selectați accesoriile ideale pentru proiectul lor. ”

„Toate cele șase accesorii sunt evaluate la foc ca fiind convenționale, cu o protecție împotriva intrării IP65 pentru versiunile statice ale fiecărui model. De asemenea, am atras mult mai multă atenție la detalii; Îmbunătățirea finisajului vopselei, a calității defecțiunilor, a proporțiilor și, de asemenea, minimizarea necesității unei camere de aur în modelele albe mai calde. ” Crestron a creat, de asemenea, o versiune de profil mai mică pentru goluri care au spațiu limitat; Aceasta reduce înălțimea totală cu aproape 30%. Gama Cled este creată pentru a lucra cu portofoliul mai larg al Modulelor de control al iluminatului, dimmerelor și comutatoarelor Crestron. Aceste componente sunt scalabile pentru sisteme mai largi de gestionare a clădirilor, inclusiv AV, IT, HVAC și multe altele.

 Noua gamă cuprinde armături cu LED pentru o varietate de aplicații, inclusiv fixe, înclinare și rotire, pătrată și discretă, cu o instalație subtilă de montare a suprafeței. Când este combinat cu echipamente de control al crestronului, fiecare lipit replică curba de întunecare netedă a lămpilor cu halogen prin 1-100%. Pentru detalii despre gama completă de corpuri de iluminat și pentru a descoperi cum să adăugați iluminat crestron și integrare la serviciile dvs., vă rugăm să vizitați

www.crestron.eu/lighting

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment