Uncategorized
zqehj  

Lenjerie de pat cu dungi simple

dulapul de lenjerie bombat din casa mea este un cadou mort. Am un pic de lucru pentru lenjeria de pat. Colecția mea se încadrează în două categorii primare: 1. alb pur, precum și 2. dungi. Există o mulțime de susținători ai patului alb pur în lumea stilului. Eu sunt unul – într -un punct. La fel ca și acel punct este atunci când am nevoie să mă amestec în unele dungi. Tocmai am petrecut câteva zile cercetând noi descoperiri, precum și lenjeria de pat cu dungi îmi întorceau capul constant. Poveștile la care lucrez nu au nevoie de lenjerie de pat cu dungi – sau de orice tip de lenjerie de pat. Se reduce exact la modul în care cercetez. Mai întâi fac o măturare rapidă a unui magazin, precum și apoi zero în ceea ce caut. În acea primă oră, pot vedea ceva care stârnește o idee de poveste sau că un asociat poate necesita o imagine. Sau, sincer, s -ar putea să am ochii să cumpăr. Cu toate acestea, este o parte a sarcinii de a lăsa personalul deoparte, precum și de a rămâne concentrat pe povestea la îndemână. Acestea fiind spuse, este posibil să visez doar la lenjeria de pat cu dungi în această seară. Chiar aici sunt câteva favorite:

Sailor + Regata de la Unison Home. Dacă aș avea un pensiune de coastă, aceasta ar fi lenjeria de pat în fiecare cameră de oaspeți.

Galeria Stripe de la West Elm. Ca și așternutul, la fel ca pereții, precum acele aplicații care nu sunt oferite în Canada, ceea ce mă întristează.

Rippe Stripe Quilt, precum și rușine din West Elm. Acest set prezintă cele mai adolescente mai mici dungi dintr -un material de tifon cu detalii cusute. Îmi place să trec la o matlasă ca aceasta atunci când starea meteorologică se încălzește … dacă se întâmplă vreodată.

Darien de la Pottery Barn. Am identificat astăzi încă un colorat în acest magazin, l -am inspectat pe site -ul web când am primit House, precum și am descoperit acest mix de corali. Este așa că eu nu pot suporta.

PB Stripe tradiționale de la ceramică. Dungile de căprior într -o culoare fermecătoare, dar nu este plasă – atât de senină.

Catalina din Libeco. Acesta este sfântul meu graal de așternut. Este cerul de lenjerie belgiană pură.

Pentru mult mai multe concepte pentru așternut, bucurați -vă de Lynda Reeves pe segmentul TV pe Internet.

Credite foto: 1. Unison home2. West ELM3. West ELM4. Ceramică Barn5. Ceramică Barn6. Libeco

Leave A Comment