Household
zqehj  

Viitorul este wireless sau este? Cordul RJ45 și de ce jucătorii au încă nevoie de Old School LAN

înființarea unui LAN (rețeaua locală de zonă) este o modalitate de bază și eficientă de a partaja resurse între diferite computere. Un LAN poate permite accesul ușor la datele deținute pe orice computer din rețea, fără a fi nevoie să copieze fișiere și este, de asemenea, un mod funcțional de partajare a unui hardware, cum ar fi o imprimantă, între mai multe mașini. Cu doar un cordon RJ45 (sau mult mai exact, un număr de cabluri RJ45) și un router economic, înființarea unui LAN este posibilă în doar câteva minute și nu necesită cunoștințe aprofundate, computerizate. Pentru a verifica acest punct și, în interesul de a dezactiva pe deplin acest proces simplu, aveți multe șanse să dețineți deja cablul RJ45 Sunet tehnic, sub forma cablului Ethernet pe care îl utilizați pentru a vă conecta computerul la modem. Dacă nu aveți acces la internet acasă și, în mod normal, conectați -vă la o rețea wireless (WLAN) atunci când ieșiți și aproape, puteți vedea cum arată un cablu RJ45 verificând componentele RS.

În primele zile ale primei persoane, jocuri de calculator multiplayer, unde mai mulți jucători de pe diferite mașini au dorit să participe la același joc, conexiunile LAN cu fir au fost modalitatea de a obține transferul de date rapid și de renume necesar. Pe atunci, la începutul anilor 1990, calculatoarele de rețea au necesitat un pic de cunoștințe, atât pentru configurația software necesară, cât și de obicei instalarea hardware a unui card de interfață de rețea.

În aceste zile, desigur, lucrurile sunt puțin diferite. Aproape orice computer obținut în ultimii 10 ani va avea deja hardware -ul necesar instalat pentru rețeaua Ethernet, iar configurația software necesară pentru a stabili rețeaua LAN este pur și simplu o problemă de a urma instrucțiunile pas cu pas ale unui vrăjitor.

Poate că cea mai mare diferență este că accesul pe bandă largă răspândită a făcut din Internet rețeaua de alegere pentru jocuri multiplayer. Cea mai frecventă utilizare a unui LAN în aceste zile este de a permite mai multor dispozitive să partajeze o conexiune în bandă largă.

Lans wireless în casă sunt acum standard, cu orice laptop vag modern sau consolă de jocuri capabile să se conecteze la semnalul de interval scurt trimis de routerul de acasă. Cu toate acestea, jucătorii severi favorizează în continuare conexiunea mult mai solidă și de renume, care poate fi obținută prin conexiunea cu fir furnizat de un cablu RJ45.

Dacă aveți probleme cu conectivitatea atunci când joci online, șansele sunt că ați folosit o conexiune wireless între computer sau consola de jocuri și modemul care vă conectează (prin intermediul routerului wireless) la internet. Există o serie de motive pentru ca problemele de conectare la un WLAN să apară, cu dispozitive precum telefoanele fără fir și chiar cuptoarele cu microunde capabile să perturbe semnalul de la router. Soluția de bază? Stabiliți un LAN bun, de modă veche, conectând un capăt al unui cordon RJ45 în routerul dvs., iar celălalt la portul Ethernet al mașinii dvs. de jocuri. Pentru o mulțime de informații despre utilizarea LAN -urilor în jocuri, uitați -vă aici :.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment