Household
zqehj  

Interviu Z-Wave cu Bent Sorensen-Automatizarea casei pentru a vă economisi bani?

Pe măsură ce impulsul continuă să crească în sistemul de rețea Wise Wise Wise Wave Fit Together, intervievăm directorul vânzărilor, Bent Sorensen. Vă prezentăm preocupările dvs. de la Twiiter, precum și de Facebook, precum și de a discuta despre protocolul în evoluție, Gateways TV, OpenESS, precum și amprenta de carbon …

1. Bună aplecare, ne puteți spune un pic despre fundalul dvs., precum și ce v-a condus în lumea Z-Wave?

Am un MA în limbi de afaceri, precum și un MBA în managementul mondial. Am vândut anterior dispozitive VHF/MF/HF pentru un producător de comunicații maritime în America, Africa, precum și pentru Orientul Mijlociu. După aceea am lucrat cu adevărat ca director general pentru o bere din SUA, când m-a contactat afacerea din spatele Z-Wave. Nu am înțeles despre Z-Wave la acea vreme, însă am fost agățat prompt de inovație când am văzut-o, precum și am început cu Z-Wave în jurul septembrie 2007, când m-am întors din SUA.

2. Pentru cineva care nu a utilizat niciodată un dispozitiv Z-Wave, exact cum ați explica inovația, precum și beneficiile sale?

Z-Wave face viața mai ușoară pentru oameni, fără nicio cerință pentru fire, precum și posibilitatea de a controla toate tipurile de gadgeturi electronice nu numai atunci când este la casă, la fel, atunci când este departe de casă cu smartphone-ul sau web. În plus, este posibil să economisiți și bani! Puteți produce rapid scene cu undă z, astfel încât orice este oprit de apăsarea unui singur buton atunci când plecați de acasă sau sunteți notificat dacă cineva se apropie de ușă, astfel încât să-l puteți lăsa să utilizați telefonul mobil. Aceste soluții simple pentru confort, precum și comoditate, securitate, precum și securitate, pe lângă economiile de costuri energetice sunt oferite, precum și accesibile.

3. Vom vedea un protocol în evoluție Z-Wave sau este fixat pentru viitorul previzibil?

Tocmai am lansat recent cel de -al patrulea generație de cip/modul, precum și deja lucrează la generația următoare. Cu fiecare iterație, am realizat dimensiuni mai mici, mai multe caracteristici, precum și întotdeauna că produsele noastre sunt complet compatibile pentru a asigura interoperabilitatea, ceea ce ne separă de concurenții noștri, precum și pentru motivul pentru care avem mult mai multe produse pe piață decât oricare Tipul altor tehnologii RF similare.

4. Orice tip de planuri de deschidere a protocolului către locul de muncă OpenZWave sau altele pentru a permite persoanelor fizice să integreze Z-Wave să se gestioneze în propria lor aplicație software în viitor?

Unul dintre secretele succesului Z-Wave în păstrarea interoperabilității sigure de eșec între produse, precum și aplicații a fost procesul nostru de acreditare extinsă. Am fost extrem de stricți cu privire la modul în care orientările noastre sunt satisfăcute pentru a ne asigura că putem asigura promisiunea pentru consumator că, dacă produsul poartă marca Z-Wave, acesta va funcționa perfect cu orice tip de alt produs care are un Wave Z-Wave siglă. Întrucât aceasta este piatra de temelie a tehnologiei, singura cale de avansare a produselor Z-Wave este utilizarea setului de avansare a aplicațiilor hardware și/sau software oferit cu noi sau Digikey, precum și apoi să mergem cu cel de-al treilea test de sărbătoare acasă pentru certificare.

5. În calitate de producător de cipuri, care este cea mai mare dificultate cu care ai de -a face în proiectarea, precum și pentru producerea acestor mici minunate wireless?

Nu este la fel de mult stilul, precum și fabricarea, care este dificultatea pentru această tehnologie ingenioasă, este cu adevărat o înțelegere pe piață că există o inovație wireless, precum și de încredere, care este concepută pentru a fi ușor de utilizat (nu Doar pentru hobbyiști), precum și pentru buget, comparativ cu instalațiile de înaltă finalitate pe care majoritatea consumatorilor le asociază cu „automatizarea la domiciliu”. Cred că toate joburile înțelepte de contorizare pe care suntem incluse în la nivel mondial, cu utilități și/sau telcos, îi vor face pe oameni să fie conștienți de acest lucru, atunci când vor vedea primele unități instalate, precum și atunci vor începe să-și lărgească rețeaua. Z-Wave a fost început în Danemarca, precum și în timp ce Lego danez este înțeles la nivel mondial de către copii, ne propunem să ajungem să fim Lego pentru adulți, unde începeți cu lucruri simple, precum și să vă mutați în scenarii/dispozitive mai avansate timp

6. Vedem Z-Wave ca un succesor meritat al antic, totuși încă relativ omniprezent x10. Cu toate acestea, absorbția pare lentă chiar aici, în Marea Britanie. Vizitatorii noștri nu văd o varietate semnificativă de produse în comparație cu SUA (de exemplu, blocajele cu undă Z nu sunt disponibile), precum și costurile sunt încă relativ mari aici. Este un pic de pasăre, precum și circumstanțe de ou pe piețele noi? Orice tip de planuri de motivare a absorbției, a extinde varietatea sau a prețurilor mai mici?

În timp ce câteva dintre adopțiile de pe piața de masă din SUA sângerează în UE, vom vedea noi pachet de produse, precum și servicii pe această piață. Urmărirea casei, precum și canalul de securitate din SUA au îmbrățișat Z-Wave House Gestionare ca parte a soluției lorSet, adăugând o valoare incredibilă la ceea ce a fost anterior un serviciu pe care o persoană l-a folosit doar atunci când a apărut ceva nefavorabil, adică o întrerupere. Acum, cu Z-Wave House Managerat încorporat în sistem, consumatorii pot utiliza panoul pentru a gestiona, de asemenea, luminile, precum și termostatele din casă, astfel economisind facturile lor de energie. Serviciul poate plăti singur în unele cazuri! Afaceri uriașe de securitate, cum ar fi APX, precum și ADT din SUA, au lansat deja aceste programe, precum și pe baza succesului de până acum, noile piețe nu pot rămâne în urmă. De asemenea, nu există nicio întrebare că, pe măsură ce volumul crește, costul scade, precum și cerința producătorilor de a interacționa timpul de plată pentru dispozitive în special de economisire a energiei, deoarece 2-300 de euro pentru o poartă de energie poate părea costisitoare, cu toate acestea, dacă plătește În doi ani cu economii de energie, persoanele fizice vor avea mai multe șanse să investească în ea.

7. OK, deci exact cum poate Z-Wave să simplifice configurarea sistemelor pentru noul utilizator. În epoca în care experiența individuală este totul, Z-Wave poate crea un UI de gestionare a mărului pentru produsele sale?

După cum înțelegeți, Z-Wave Vera Gateway are o interfață individuală extrem de intuitivă, precum și puteți descărca cu adevărat o aplicație pentru iPhone pentru aceasta, precum și exact același lucru pentru alți producători (încercați să căutați Z-Wave în magazinul iTunes ) Pe măsură ce mai multe gateway-uri au sfârșit să fie oferite, competiția va dicta mult mai bine, precum și mai multe interfețe bazate pe utilizator. Avem deja câteva gateway -uri noi, precum și interesante, cu UI excelent, de ex. QEES, precum și adevărul Greenwave despre metoda lor în următoarele luni. Încă un nou gadget excelent este 3View STB, care va fi oferit la începutul anului viitor, precum și nu există nicio întrebare că ofertele mari de oameni văd televizorul ca gateway natural, unde vă configurați, precum și ecranizați rețeaua de casă, deci Există ceva de care să privești înainte. De asemenea, sunt extrem de fericit să văd impacturile sinergice obținute atunci când Z-Wave Business lucrează împreună pentru a grupa lucruri, precum Danfoss, Honeywell, 3View, precum și controale Horstmann în meseria de acțiune inteligentă din Marea Britanie. Smart-acțiunea este un demonstrator cu privire la modul în care integrarea controalelor pentru diferite gadgeturi energetice din jurul casei într-o singură, precum și simplă de utilizat interfața, poate avea impact asupra modificării de lungă durată a metodei că energia este consumată în mediul intern. Furnizarea de informații despre energia de timp autentică printr-un ecran de pe ecran de pe televizor se speră într-adevăr să conducă implicarea individuală, făcând informațiile mai ușor de diseminat într-un mod neintruziv, precum și unitățile de ecran devotate de mai sus, care sunt aflate în mod obișnuit la vedere (în hol). Adăugarea de a putea oferi alerte imediate, atunci când este nevoie, este unică în această lucrare în metoda informațiile sunt integrate cu o experiență de vizionare a televiziunii, fără probleme ca o suprapunere de date. La început, Wise Action Job este menit să înființeze 9 dispozitive;

O cutie de top de înaltă definiție (HD)

Un termostat spațial, precum și receptor de cazan

Un contor de energie electrică, precum și un monitor de plug-in cu gaz de gaz

Două circuite de iluminare

Două mufe de aparate

8. Credeți că problemele ecologice, precum și amprenta de carbon sunt încă motorul numărul unu pentru adoptarea tehnologiilor de automatizare a casei precum Z-Wave?

Da, fără o întrebare, șoferul din spatele adopției este o contorizare înțeleaptă, precum și economii de energie, astfel încât să puteți opri orice cu apăsarea unui singur buton, precum și a termostatelor dvs. de încălzire mai scăzută atunci când fereastra este deschisă cu un val Z-Wave Senzor de ușă/fereastră, etc. Când un consumator nu poate doar să -și reducă amprenta de carbon, cu toate acestea poate economisi bani în proces, precum și într -un mod mai practic, toată lumea câștigă. Numeroasele studii care au fost prezentate, precum și publicate cu privire la impactul unui afișaj energetic, cum ar fi Horstmann’s Hase House Energy Display, sugerează că doar văzând modificările lor de utilizare a energiei lor, astfel încât să reducă utilizarea cu aproximativ 10-15% . Când consumatorii văd un ROI pe aceste case, adoptarea gadgeturilor de gestionare a casei va fi inevitabilă.

9. Lipsa de interoperabilitate între multe dintre cerințele de automatizare a casei pare să -și rețină adoptarea de către publicul larg. Vedeți în viitor vreun tip de dezvoltare sau o unire unfiantă comună în viitor?

Consumatorilor nu le pasă ce este în cutie, ei doresc doar să funcționeze la fel de bine ca și o multitudine de dispozitive oferite. Gadgeturile autorizate Z-Wave asigură interoperabilitatea, precum și cu gadgeturi de punte, cum ar fi Vera, gadgeturi din alte tehnologii, cum ar fi camerele Wi-Fi pot fi încorporate perfect. Setarea Z-Wave ca fiind comună wireless pe piață, cu peste 450 de produse interoperabile autorizate la nivel mondial, cu siguranță, Z-Wave în vârful listării în ceea ce privește alegerile consumatorilor. Cu toate acestea, pe termen scurt, gadgeturile de gateway de casă vor pune la punct mai multe cerințe pentru a aduce gospodari experiența perfectă pe care o doresc, cu toate acestea nu cred că va exista o singură comună, precum și definițienu este în următorii mulți ani.

10. Vă mulțumim că ați răspuns la preocupările noastre aplecate. Unde ar trebui să vadă vizitatorii noștri pentru a descoperi mai multe despre Z-Wave?

Site-ul nostru pentru consumatori: www.z-wave.com are o listă de produse, precum și o mare parte din informații „cum să” pentru DIYERS.

www.z-wave.com: Mai multe zaruri Z de la casa automată

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment