Household
zqehj  

XAP Blue V0.1 aduce detectarea prezenței Bluetooth

James Traynor continuă să producă un software inovator bazat pe protocolul XAP Home Automation. Cea mai actuală creație a sa „albastru” permite locuinței tale să -ți descopere prezența folosind Bluetooth.

Nu este greu să te gândești la scenarii în care detectarea prezenței ar fi foarte benefică într -o configurație inteligentă a locuinței, oferindu -ți să -ți dai seama de logica necesară pentru a stabili dacă ești încă „acolo”, deoarece poate intra și ieși din raza de acțiune a receptorului.

„Blue vă permite să faceți detectarea prezenței folosind Bluetooth. Acesta va ieși pe XAP orice dispozitive Bluetooth detectate, precum și pentru a notifica când dispozitivele ies din raza de acțiune. Toate dispozitivele sunt transmise folosind schema BSC, așa că vor fi ușor de utilizat cu o mulțime de aplicații.

În plus, îl puteți face să trimită anumite mesaje atunci când anumite dispozitive vin și pleacă. A fost verificat folosind o unitate Bluetooth Linksys BT100 USB, dar trebuie să funcționeze cu orice dispozitiv folosind stiva Microsoft, alte stive pot funcționa.

Aceasta este o versiune beta și disponibilă aici – www.mi4.biz: Descărcați albastru

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment