Uncategorized
zqehj  

Destinație de designer: Casa Bonay din Barcelona

Situată într-o fațadă în stil neoclasic, Casa Bonay în frumosul oraș Barcelona a fost construită inițial în 1869 și a fost oferită pentru că a primit un makeover contemporan-și serios la modă. În timp ce numeroase dintre elementele sale arhitecturale originale sunt păstrate în tact (plăcile de ciment au fost renovate complet, iar fațada sa este restaurată), o estetică mediteraneană modernă și o utilizare inteligentă a culorii adaugă un nou sentiment jucăuș în spațiu. Faceți clic pentru a -l verifica.

Decorul Moody, dar colorat, creează o atmosferă primitoare în această zonă comună de locuit și de luat masa. O oglindă mare deasupra șemineului și ramurile înalte de floare de cireș se joacă cu scară.

Oalele de teracotă aliniază holul curții de la etajul principal, unde cinci camere merg pe o terasă privată, cu dușuri în aer liber, hamac și acces direct la lumina soarelui spaniol.

Pereții blocați în culori se confruntă cu un hol îngust la etajul doi.

Stilul camerelor este curat și contemporan. O masă laterală plutitoare este completată cu o lampă cu pandantiv, păstrând zona de fire.

Iată o idee pentru spații mici! Un suport agățat montat adaugă o lovitură grafică subtilă în timp ce înlocuiește un dulap convențional.

Culorile calmante și texturile se joacă cu accente geometrice și plăci cu model luminos sub picioare.

Ușile duble au ca rezultat o mică zonă dulce de relaxare în aer liber. Pereții de cărămidă expuși pictați păstrează lucrurile proaspete și ușoare în timp ce adăugați textură.

O terasă privată pentru a se încânta cu priveliștile spectaculoase din Barcelona este îmbrăcată cu verzi luxuriante și scaune turcoaz strălucitoare.

Una dintre numeroasele cafenele elegante de la Barcelona, ​​Colțul de cafea Satan, este situat la parterul hotelului.

Scaunele de bar din lemn blond au o influență scandinavă, în timp ce pereții marinului și verdeața în ghiveci se potrivesc cu restul decorului de inspirație mediteraneană al hotelului.

Leave A Comment