Household
zqehj  

Transformarea unui garderobă într -o zonă de lucru

Aveți o nișă incomodă sau o garderobă mică, care este la fel de puțin funcțională? De ce să nu convertiți o zonă de bucătărie sau o garderobă înghesuită într -un spațiu de lucru compact? Dulapurile din case vechi, precum și apartamentele tind să fie mici, așa că vedem mai mulți, precum și mai mulți proprietari de dedicarea unui perete (sau o cameră) separate dulapurilor personalizate din garderobă. Dacă aceasta este o alegere în spațiul dvs., gândiți -vă la construirea unui sistem cu totul nou pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice, precum și pentru a utiliza în schimb garderoba existentă ca birou de casă. Acest lucru poate fi util în special într -un condominiu cu un al doilea dormitor mai mic.

Puteți introduce un birou cu dimensiunile potrivite în dulap sau puteți maximiza zona personalizând un raft profund sau o bucată de lemn până la lățimea nișei tale. Configurați -l prin aplicarea raftului (acum un birou) cu paranteze pe pereții interiori la o înălțime corespunzătoare a biroului. Majoritatea birourilor au o înălțime de aproximativ 28-31 ″. Configurați rafturi înguste în sus pentru a stoca cărți, coșuri, precum și consumabile. Gândiți -vă la adăugarea unui tablou de plută sau a unui consiliu alb pentru a vă ajuta să rămâneți organizat.

În funcție de tipul de uși de garderobă pe care le aveți, este posibil să doriți să le eliminați, precum și să vă mențineți zona de lucru deschisă, precum și accesibilă. Ușile glisante ar putea fi supărătoare dacă supun doar jumătate din zonă simultan. Sau dacă aveți uși care nu sunt în cale, păstrați -le în locație, astfel încât să vă puteți închide biroul compact, precum și să păstrați totul ascuns!

Găsiți mai multă motivație în galeria noastră de imagini cu birouri cu două servicii.

Leave A Comment