Household
zqehj  

Pictând un backsplash

utilizați cea mai bună vopsea, precum și pregătirea pentru a oferi plăcilor vechi un makeover.

Î. Zona mea de bucătărie are dulapuri albe, precum și backsplash este acoperit cu plăci ecologice de 2 ”. Eco-friendly se află la fel de mult, în special chitul alb. Aveți vreun tip de sfaturi despre ce să terminați cu plăcile fără a le elimina?

A. Un backsplash este în mod obișnuit greșit în loc de gips -carton pictat pentru a evita apa, precum și deteriorarea decolorată a peretelui. Pictarea plăcerii este întotdeauna o opțiune. Dacă alegeți să faceți acest lucru, este esențial să curățați plăcile utilizate în detaliu TSP, oferite la orice tip de magazin de hardware. TSP este sugerat față de alți curățători de locuințe, deoarece nu lasă un reziduu atunci când este clătit.

Este esențial să aplici un primer pe faianță înainte de a picta pentru a se asigura că vopseaua va respecta corect plăcile. Primerul Fresh Begin’s Benjamin Moore este un început excelent. Când ați folosit grundul, aveți o serie de opțiuni. Vopseaua epoxidică poate fi folosită pentru un finisaj incredibil de durabil, de lungă durată. Dezavantajele epoxidice sunt mirosul puternic, precum și disponibilitatea restricționată a culorilor. Epoxiul este de obicei utilizat pentru a revopita căzi sau unde produsul este cu adevărat scufundat în apă pentru perioade de timp. Pentru un backsplash, unde va fi curățat, precum și șters, vă sugerăm să pictați țiglă cu smalț alchid, care este bazat pe ulei, precum și destul de durabil. Vopseaua emailului este oferită în numeroase culori, cu toate acestea, poate doriți să luați traseul alb, gândindu-vă la dulapurile dvs. albe, precum și să oferiți zona de bucătărie un aspect monochromatic curat.

Dacă pictarea plăcii nu vă farmec, un serviciu mult mai costisitor ar putea acoperi plăcile cu un laminat metalic. Există numeroase laminate metalice disponibile, cum ar fi cupru, oțel, nichel, precum și finisaje din alamă. Un backsplash din oțel inoxidabil ar adăuga o flacără contemporană în bucătăria dvs., în timp ce un backsplash de cupru sugerează o senzație mult mai convențională franceză-provențională. Foile de laminat pot fi tăiate, precum și fie înșurubate, fie aderente direct la plăci.

Leave A Comment