Uncategorized
zqehj  

Jungledisk îți susține lucrurile în cloud

, astfel încât să ai mai multe gigabyte de fotografii digitale, plus o mulțime de documente importante și poate câteva filme de acasă de neînlocuit ale familiei.

Desigur, o stocați totul pe serverul dvs. DROBO sau Windows Home și, probabil, îl sprijiniți la o altă unitate din casa dvs. Dar dacă se întâmplă de neconceput și casa ta este arsă sau inundate sau alte lovituri de dezastru? Ei bine, atunci când te vei bucura că ai configurat această copie de rezervă în cloud.

Jungledisk.com este un serviciu economic care permite oricui cu o conexiune în bandă largă să creeze cu ușurință o copie de rezervă a datelor lor pe serverele de la distanță de pe internet. Doar înscrieți -vă pentru un cont, apoi descărcați clientul pentru sistemul de operare (versiunile Windows. Mac și Linux sunt toate disponibile). Un singur cont vă permite să instalați clienți pe cât mai multe mașini doriți și datele dvs. sunt criptate înainte de a părăsi computerul (folosind AES de 256 biți) și rămâne criptat în timp ce este stocat.

Clientul poate fi configurat pentru a efectua copii de rezervă automate ale fișierelor dvs. și/sau pentru a fi configurat, astfel încât jungledisk -ul dvs. să apară la fel ca orice unitate normală de rețea. Puteți utiliza apoi software -ul dvs. de sincronizare a fișierului preferat – Think Syncback (Windows), Chronosync (Mac), RSYNC (*NIX) pentru a efectua rutine de rezervă mai sofisticate, plus opperații normale de tracțiune și drop, etc., toate funcționează teribil.

În testul nostru am trimis puțin peste 7 GB până la serverele Jungledisk (dacă puteți scăpa cu 2 GB sau mai puțin, atunci apucați -vă un cont Dropbox gratuit). Avem o conexiune decentă în bandă largă pe un schimb neconectat, astfel încât să obținem aproximativ 1 megabit pe secundă, ceea ce înseamnă că backup-ul de 7 GB a luat în jur de o zi pentru a fi finalizat. Backup -urile ulterioare actualizează doar fișierele modificate sau noi, astfel încât sunt mult mai mici. Nu există o cerință de spațiu minim sau maxium (există o limită de 5 GB pe un singur fișier). Restaurarea datelor dvs. este la fel de simplă ca sprijinirea lor, toate ușor disponibile prin intermediul clientului sau al propriului software.

Odată ajuns în cloud, puteți accesa fișierele dvs. de la orice browser web pur și simplu prin a intra în serviciul MyJungledisk.com. Spre deosebire de Dropbox, nu puteți oferi cu siguranță acces public la fișierele dvs., deși se pare că Jungledisk are în vedere adăugarea acestei caracteristici.

Deci, care este prețul acestei minți atunci? Surprinzător de accesibil-2,00 USD pe lună, plus 0,15 USD pe GB-lună de stocare utilizată. Ca exemplu, 10 Gbs de stocare funcționează la 3,50 USD (în jur de 2,50 GBP) pe lună folosind „Serviciul de fișiere Cloud Rackspace” pentru a stoca datele dvs. Puteți alege, de asemenea, sistemul Amazon S3 dacă preferați, deși acesta are un preț puțin mai mare, deoarece se bazează pe volumul traficului în sus și în jos, precum și pe spațiul de stocare utilizat.

Deși probabil că nu este serviciul pentru copierea de rezervă a colecției de filme cu 6 Terabytes – acestea sunt relativ ușor înlocuite, însă, nu este cu siguranță un mod superb simplu, elegant și accesibil de a vă asigura că cele mai importante active digitale sunt sigure și sigure.

Jungledisk.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment