Uncategorized
zqehj  

Bucătării albe – da sau nu?

Pune-mi ferm în tabăra da.

Sunt mijlocul dulapurilor de aprovizionare pentru proiectul nostru de la Anguilla Beach House. Așa cum am citit diverse reviste de design online și bloguri, se pare că bucătăriile albe sunt “out”. Oamenii sunt bolnavi de ei. Aparent, ele sunt plictisitoare și nu arată nici o creativitate.

Nu sunt de acord. Cred cu tărie că bucătăriile și băile nu sunt locurile de a fi la modă. Acestea sunt cele mai scumpe camere de construit sau renovat. Douăzeci și patru la sută dintre americani se îndreaptă spre o nouă casă la fiecare cinci ani. În alte țări, oamenii tind să nu pastreze cât de des. Dacă cineva este îngrijorat de valoarea de revânzare a casei lor, ar avea sens să aibă o bucătărie care nu este datată.

O bucătărie albă bine proiectată este lipsită de timp. Acesta este un motiv pentru care sunt atât de populari. Nu se poate spune dacă bucătăria a fost renovată acum cinci luni sau acum cincisprezece ani. Un proprietar de case poate schimba mereu hardware sau corpuri de iluminat pentru a împrospăta lucrurile în sus sau putem folosi accesorii care vorbesc cu tendințele momentului. O mulțime de oameni nu își pot permite (și nu doresc) o bucătărie funcțională doar din motive estetice.

Bucătăriile albe nu sunt o tendință dată că au fost “în” de aproape două decenii și au fost foarte populare în anii 1920. Ele sunt clasice. Serios, care sunt fumatul? Cred că, cu creșterea mediilor sociale, ardem mai repede prin tendințe. Există această nevoie de satisfacție instantanee și întotdeauna încercând să găsească ceva nou. Lucrul este că o mulțime de tendințe fierbinți de astăzi nu se vor ține.

Pentru mine este mult mai important ca o sală de lucru, ca o bucătărie, funcționează bine. Raftul deschis poate să nu fie funcțional pentru unele familii. Poate că bucătăria dvs. nu este suficient de mare pentru o insulă masivă.

Dacă un client dorește să opteze pentru dulapuri verzi închise, sunt totul pentru asta și vom căuta umbra care funcționează cel mai bine în spațiu. Cu toate acestea, dacă un client dorește dulapuri albe de agitare, dar vă îngrijorează că este prea plictisitor, vom obține dulapurile Darn Shaker. Putem găsi alte modalități de a adăuga o culoare la bucătărie.

Decoratorii conduse de conținut rar gândesc la arhitectura și / sau la funcția spațiului. Mulți s-au mutat departe de a lucra cu clienții și, în schimb, să obțină și să flip în mod continuu. Aceasta este o mentalitate foarte diferită decât crearea unei case pentru dvs. sau pentru un client.

Pe măsură ce lucrez la această bucătărie a casei de pe plajă, mă gândesc la tendințe, dar vom avea dulapuri albe de agitare în timp ce se potrivesc spațiului, locației și arhitecturii casei. Dacă casa era în interior sau o reședință primară, poate am ales o culoare diferită.

Iată câteva bucătării din designeri și decoratori talentați. Observați că nu arată la fel. Doresc ca cineva să le spună că aceste bucătării sunt plictisitoare sau “așa mai departe”.

Această bucătărie se află într-un colonial din 1922, recent renovat de designerul de interior, David Nastasi.

Foto: Revista New York

Fermă modernă de către casa de interior de jad.

Fotografie. Molidul

O proprietate de închiriere în Toscana creată de Ilaria Miani. Prietenia aparțineau bunicilor ei și este acum deținută de fratele ei. Eram unul dintre stagnările ei și îmi amintesc obiceiul, făcând-o bine.

Fotografie: Elle Decor

Bucătăria lui Designer de interior D. Sikes în Hollywood Hills.

Fotografie: Mark D. Sikes

O bucătărie minimalistă NYC. Iubește podeaua Terrazzo. Designul interior de Pierce Allen.

Fotografie: Elle Decor

Imparte asta:
Pinterest3.
Facebook
Stare de nervozitate
Tumblr.

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Lucrul în curs – Casa de plajă din Caraibe – Cameră de duș InspirațieMarch 25, 2014in “AGD”
M-am întors la Cali – La Cienega design trimestru – Legende 2015May 26, 2015in “agd”
Viața în Roma – Anul Nou, Noua AdresăJanuarie 21, 2016in “Design”

Leave A Comment