Household
zqehj  

Tado Expuneți noi termostate V3+ Wise House

Specialiștii de încălzire a Casei Germane Tado ° a introdus noua sa generare de produse V3+ de termostate la IFA Berlin săptămâna trecută.

Confortul aerului

Noua abilitate de confort a aerului vă ajută să realizați un aer interior mai sănătos, o productivitate îmbunătățită, precum și o calitate mult mai bună a somnului pentru mult mai multă sănătate acasă. Această abilitate vă ghidează într -o atmosferă mai sănătoasă a casei, oferind informații despre climatul aerian al casei dvs., precum și oferirea de orientări concrete, semnificative, precum și de acțiune cu privire la modul de a realiza mult mai mult confort, oferind în același timp sugestii cu privire la evitarea pericolelor de sănătate și wellness cum ar fi mucegaiul.

Tado ° va oferi îndrumări, cum ar fi atunci când și pentru exact cât timp deschideți ferestrele sau exact cum să scadă umiditatea. Sugestiile cu privire la momentul în care spațiile specifice aerului se bazează atât pe prospețimea aerului din interior, în plus față de aerul exterior de înaltă calitate în cartierul tău, existența oamenilor, precum și prognozele regionale ale stării meteorologice. De exemplu, dacă contaminarea este crescută în timpul orei de vârf sau a polenului este deosebit de mare în zona dvs., Tado ° vă va ghida exact cât de fin să o gestionați, precum și când să vă deschideți ferestrele.

Aplicație nouă

Abilitatea Air Comfort face parte dintr-o aplicație nouă pentru suita de produse V3+. Se alătură o serie de alte abilități de bază care ajută indivizii în viața lor de zi cu zi, cum ar fi geofencingul, adaptarea condiției meteorologice, detectarea ferestrelor deschise, programele înțelepte, precum și rapoartele insightful. Aplicația este dezvoltată pentru a se asigura că clienții o pot adapta prin activarea abilităților pe care ar dori să le folosească.

Tado ° Persoanele care doresc mult mai mult sprijin în gestionarea climatului lor la casă pot utiliza aplicația pentru a achiziționa servicii de lucru pentru repararea cazanului, pentru a ruda o întreținere anuală, pentru a obține o ofertă pe un nou cazan sau pentru a vă înscrie la abilitatea auto-asisterului care chiar mai mult automatizează casa înțeleaptă pentru 2,99 GBP pe lună sau pentru 24,99 GBP anual.

Integrare

Sistemul Tado se integrează cu Apple Homekit, Amazon Alexa, precum și cu Google Assistant.

V3+ Starter Set Lineup, precum și suplimente
Setul de starter al termostatului V3+ Wise se vinde pentru 199,99 lire sterline, în timp ce setul de starter Wise Radiator Termostat include acum un termostat de radiator înțelept, precum și are un preț de 119,99 lire sterline. Chiar și mai multe produse de încălzire sunt oferite în pachete unice sau multiple pentru a permite controlul spațiului privat. Economisind până la 31% din factura dvs. de încălzire, termostatele Tado ° își plătesc singuri chiar în primul an. Tado ° din acest motiv oferă o garanție de economii de costuri energetice de 12 luni, oferind clienților o rambursare completă în primul an, fără probleme.

2.064 recenzii

Tado ° Wise AC Gestionare V3+ – Aerul condiționat digital Gestionați de oriunde prin aplicație – Temperatură ideală în fiecare spațiu – Economisiți energie – Instalare simplă – funcționează cu Alexa, Siri și Google Assistant

Gestionați -vă AC de oriunde cu aplicația Tado °, reduceți -vă consumul de energie, precum și economisiți bani cu ajutorul funcțiilor inteligente ale Tado °
Întotdeauna încântați -vă de temperatura ideală în orice tip de spațiu cu rutina înțeleaptă, precum și pentru a menține un climat sănătos acasă
Dacă nimeni nu este casă sau a fost detectată o fereastră deschisă, aplicația Tado ° vă amintește să opriți aparatul de aer condiționat prin mesajul push

74,89 lire sterline

Cumpărați pe Amazon

tado.com: oferit de la Amazon

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest4
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

Leave A Comment