Household
zqehj  

Recenzie: Controlul IP al echipamentului dvs. IR cu Global Caché Itach IP2IR

Telecomenzi universale dedicate scumpe, merg din ce în ce mai mult pe calea Dodo în toate, cu excepția celor mai personalizate de case inteligente.

Proliferarea smartphone -urilor cu ecran tactil și tabletelor cuplate la numărul tot mai mare de dispozitive care pot fi controlate prin IP înseamnă că devin mai puțin relevante. Dar controlul IR este încă o cerință în majoritatea setărilor de acasă, iar Global Caché IP2IR este o modalitate excelentă de a aduce toate acestea în lumea IP.

Ce e in cutie?

Iată fotografia pe care am făcut -o din căsuță despachetată. UNITATEA TINY LICITĂ (3,25 ″ x 2.25 ″ x 1,25 ″) conține un server web pentru configurare prin browserul dvs. (portul Ethernet 10/100). Unitatea are 3 ieșiri IR selectabile independente sau intrări de senzor folosind conectori de mufe stereo de 3,5 mm. Kitul include 3 emițători IR plus 1 IR Blaster (acceptat pe portul IR al 3 -lea). Toată configurația este transportatoare prin comenzi de configurare TCP/IP. Puterea provine de la adaptorul de rețea inclus sau de la o sursă USB de 5V, cu plumbul inclus.

Cum o utilizați?

Conectați unitatea la rețeaua dvs., conectați emițătorii IR și le atașați la articol pentru a fi controlate. Hardware -ul Global Caché este acceptat de o multitudine de software, inclusiv Roomie Remote, IRule, Demo Pad și Indigo.

Odată conectat la configurația AV sau la alt dispozitiv infra Red, puteți utiliza apoi dispozitivul dvs. iPad / iPhone / Android / etc ca telecomandă universală. Acum nu vă mai bazați pe IR și pe handicap-ul său de la locul său, puteți controla acea cutie Sky la parter din dormitorul de la etaj sau dintr-un browser web din cealaltă parte a lumii pentru această problemă.

Există mai multe aplicații Windows disponibile de la Global Caché. Software -ul „IHELP” simplifică descoperirea rețelei și configurarea unității.

„Ilearn” vă permite să capturați și să redați comenzile IR pentru utilizările de control și se va converti, de asemenea, între formatele Global Caché și HEX (CCF).

Există, de asemenea, versiuni Mac OS X ale IHELP, ILEARN, ITEST și ICONVERT

O API completă este disponibilă, ceea ce înseamnă că puteți scrie propriile aplicații și software personalizate pentru a integra IP2IR în propriul dvs. sistem.

Pe lângă IP2IR este versiunea Power Over Ethernet (POE) (IP2IR-P) și versiunea Wi-Fi (WF2IR). Cache -ul global IP2IR este disponibil pentru aproximativ 110 GBP.

www.globalcache.co.uk

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment