Uncategorized
zqehj  

Link fără fir TV sau computer la HiFi -ul dvs. cu Marmitek Audio Oriunde 685

Televizoare cu ecran plat sunt minunate, dar mult mai tipic decât nu sună groaznic. Acum, Marmitek Audio Oriunde 685 vă permite să vă conectați fără fir televizorul la sistemul dvs. HIFI sau Home Cinema, făcând toate emisiunile TV și imagini TV FAV să sune excelent, precum și toate acele posturi de radio digitale de pe televizor.

Transmițătorul se conectează la ieșirea audio digitală de la televizorul dvs. (coaxial sau toslink), în timp ce receptorul este conectat la sistemul dvs. audio (Marmitek produce, de asemenea, audio oriunde 625, dacă televizorul dvs. are o ieșire audio analogică).

Audio oriunde folosește tehnologia „avansată de frecvență auto” pentru o conexiune stabilă fără interferențe WiFi, iar legătura wireless este automat bine stabilită odată ce televizorul dvs. este pornit și este deconectat odată ce a fost oprit.

Unitatea acceptă cele mai frecvente semnale audio digitale de 2 până la 5.1 canale, de la audio stereo la DTS și Dolby Digital Surround și poate fi utilizat pentru a conecta computerul, precum și pentru televizorul.

Disponibil acum pentru aproximativ 75 GBP

marmitek.com: Mai multe produse Smart Home AV

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment