Household
zqehj  

Accesorii geodezice

Cu toții am fost dificil să lucrăm la problema modelelor din ianuarie 2013 (pe standurile de știri 10 decembrie), precum și în acest proces, m -am concentrat foarte mult pe accesorii. Cu o multitudine de opțiuni aruncate pentru revistă, există întotdeauna un număr care este tăiat dintr -un motiv sau altul. Deși este posibil să nu aibă dreptate pentru numărul din ianuarie, îmi place în continuare aspectul acestor piese geodezice. Sunt obiecte geometrice fațetate, care ar arăta excelent în orice tip de spațiu. Ele pot fi practice sau doar un obiect utilizat pentru accesorizarea unei viniete. Chiar aici sunt câteva dintre alegerile mele:

Aceste vaze de Dwell Studio sunt disponibile în alb sau negru mat, precum și în soi de la 20-95 USD.

Iată câteva opțiuni metalice care ar arăta excelente colectate pe o tavă sau un raft de cărți. Primul este de la Dwell Studio, precum și de vânzare cu amănuntul pentru 173 de dolari. Al doilea este un deținător de lumânări de alamă tăiat în mod complex de la Style La îndemână – credeți de toată lumina caldă, precum și de umbre fascinante pe care le -ar arunca! Este la vânzare pentru 66 USD USD, așa că comandați unul mai devreme decât mai târziu.

Aceste sculpturi sunt prin mărfuri făcute, oferite cu South Hill House din Toronto.

Hardware -ul de restaurare aduce acest minunat terariu geodezic. Ar arăta la fel de excelent așezat gol pe un raft. La fel ca și în sfârșit, această China Bone, precum și cutia de sticlă a artistului britanic Andrea Walsh oferă o opțiune excelentă în două tonuri.

Pentru o inspirație mai contemporană, consultați galeria noastră de imagini contemporane și contemporane de locuit.

Credite foto: 1. Vaze fațetate, Dwell Studio2a. Diamond Cube Objet, Dwell Studio2B. Tom Dixon Etch Candleholder, stil în Reach3a. Produse SENET FACED, South Hill Home3b. Produse Cole Products Cole, South Hill Home4a. Terariul geodezic, Hardware de restaurare4b. Big Square Faceted Box, Andrea Walsh Ceramics & Glass

Leave A Comment