Uncategorized
zqehj  

Aerul de acționare a supapei loxone pentru încălzirea wireless înțeleaptă

Aerul de acționare a supapei este un nou motor de radiator wireless care funcționează cu tehnologia aerului Loxone.

Aceste module nu vă pornesc doar cazanul, precum și dezactivați, cu toate acestea, activați temperatura inteligentă gestionare pe bază de cameră.

Aceasta indică fiecare zonă poate fi setată privată, precum și gestionată separat de cealaltă (spre deosebire de un termostat înțelept) care furnizează cele mai bune șanse de economii.

Motorul pas cu pas din aerul de acționare a supapei este denumit „Whisper Quiet”, precum și a fost optimizat pentru a vă asigura o durată de viață lungă a bateriei (până la 2 ani).

Aerul de acționare a supapei nu este doar pentru încălzire, loxone afirmă, de asemenea, că poate fi utilizat pentru a gestiona răcirea, precum și unitățile de bobină de ventilatoare în case, hoteluri, birouri, instituții, precum și magazine.

Designerii noștri au împachetat multă inovație într -un pic de spațiu! Actuatorul wireless are o calitate superioară, precum și un motor pas cu pas ultra-Quiet. Utilizarea energetică a actuatorului în sine este atât de scăzută încât poate rula până la doi ani pe aceleași baterii. Dacă nu elegant conceptul de baterii, actuatorul poate fi, de asemenea, operat prin conectarea acestuia la o sursă de alimentare de 24V. În plus, există un senzor de temperatură încorporat, precum și un buton deasupra actuatorului pentru a desemna după cum considerați potrivit. Credem că utilizarea acestuia ca buton „Boost” este unul excelent pentru a merge.

Aerul de acționare a valvei loxone este oferit acum pentru 72 de lire sterline de la linkul de mai jos.

#
previzualizare
Produs
Rating
Preț

1

Loxone atinge copacul pur.

Nu există încă scoruri

156,02 £

Intrați pe Amazon

2

Echo Dot (Genul 3) – Speaker Wise cu Alexa – Material de cărbune

512.059 recenzii

39,99 GBP

Intrați pe Amazon

loxone.com: Mai multe postări de încălzire a casei mai înțelepte

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

Leave A Comment