Household
zqehj  

Actrița turului Shay Mitchell, Glam California Guest Home

, actrița Shay Mitchell, noua pensiune din California este o reflectare a esteticului său global, avansat de modă. „Aș afirma că stilul meu de stil este marocan-întâlnește-mediteranean cu o notă de glam”, afirmă vedeta Pretty Bit Liars. Shay a făcut echipă cu Wayfair, precum și cu designer-to-the-stars Mat Sanders din Consort Style pentru a produce o oază plină de lumină pentru prietenii ei buni, precum și gospodăria pentru a rămâne în timp ce o vizita în Los Angeles.

Bold, dar feminin, spațiul stratificat prezintă mobilier contemporan de la mijlocul secolului, gresie grafică, precum și o combinație liniștitoare de fard, negru, precum și alb. Faceți clic pentru a vedea pensiunea plină de farmec care a ajuns să fie o extensie a casei sale.

Mat a creat un contrast ridicat în întregul spațiu, aducând piese precum această canapea primitoare gri închis pentru a ieși în evidență împotriva pereților albi crocanti.

O combinație neagră, precum și albă, produce un fundal îndrăzneț pentru accente de aur, precum și piese colectate. În sufragerie, neutrele calde descoperite în covorul sisal, precum și scaunele contemporane de la mijlocul secolului adaugă caracter.

Covoarele stratificate, coșurile de răchită, precum și o grămadă de perne modelate aduc textură.

Descoperiri apreciate, multe din călătoriile lui Shay în întreaga lume, aduc un aspect stratificat la masa de cafea.

Negrul mat este presărat în întregul spațiu – descoperit chiar aici pe ușă, rame pentru ferestre, precum și accesorii – adăugând margine grafică la acest colț de lucru.

O aruncare în stil marocan oglindește gresia grafică de sub picioare în această zonă de relaxare globală.

Detaliile din alamă de înaltă modă acționează ca bijuterii de modă în întregul spațiu.

Graficul Graphic face o declarație îndrăzneață împotriva pereților albi obișnuiți, în timp ce o terasă arcuită ține o bucată de drăguț.

O zonă de pansament bine luminată este o necesitate evidentă pentru o stea.

Zona de bucătărie contemporană de rezervă este echipată cu dulapuri tradiționale în stil Shaker și este adiacentă zonei de zi, ceea ce face simplă să distreze oaspeții.

O piesă de artă abstractă radiază deasupra biroului de eliminare din colțul biroului.

Negru edgy, precum și gresie albă, placă acest pat încorporat, în timp ce o pernă de catifea fardă creează un zgomot confortabil perfect pentru a citi, a dormi sau a fi spânzurat.

O placă de viziune de la podea la tavan este o sursă de motivație constantă pentru Shay, în timp ce un arbore de bani adaugă un hit de verdeață.

Leave A Comment