Household
zqehj  

Software-ul WeathersNoop 2.0 Weather Station pentru Mac OS X

Software-ul Tee-Boy tocmai a anunțat lansarea versiunii 2.0 a WeathersNoop pentru Mac OS X. Interfețele WeathersNoop cu o gamă largă de hardware-uri personale și profesionale ale stației meteorologice, precum și Surse de date bazate pe Internet. Software-ul produce acum grafice color complete ale datelor dvs. istorice pentru a tendina o analiză, plus instrumente și indicatoare frumos redate care arată temperatura, vânt, ploaie și mult mai multe schimbări în timp real …

Weathersnoop 2.0-pasionații de vreme Mac se bucură-anunță astăzi Tee-Boy cu sediul în Louisiana. Dezvoltat pentru a procura, examina și publica date meteorologice, interfețe WeathersNoop cu o mare varietate de stații meteorologice personale și profesionale, precum și surse de date bazate pe internet. Această nouă versiune prezintă capabilități de grafic pentru analiza și tendința valorilor meteorologice și adaugă suport pentru Ulimeterul Peet Brothers 100/800/2000/2100 Stația meteo și interfața computerizată de ploaie MKIIICC-LR.

Prairie Ronde, Louisiana-Tee-Boy astăzi este încântat să anunțe lansarea Weathersnoop 2.0 pentru Mac OS X. Dezvoltată pentru a procura, examina și publica date meteorologice, interfețe WeathersNoop cu o varietate largă de stații meteorologice personale și profesionale, precum și Internet- Surse de date bazate.

Această nouă versiune include caracteristica grafică cu totul nouă și extrem de solicitată. WeathersNoop 2.0 produce acum grafice color complete ale datelor dvs. istorice pentru o analiză în trend. Puteți selecta valoarea și intervalul pentru a vizualiza datele dvs. doar cu un clic al mouse -ului. De asemenea, prezentată în Weathersnoop 2.0 este suportul pentru două stații meteorologice profesionale: The Peet Bros. Ulimeter 100/800/2000/2100 și interfața computerizată de ploaie MKIIICC-LR.

„Suntem foarte încântați să oferim pasionați de vreme Mac cu sprijin pentru aceste două stații meteo de calitate”, a spus Boisy Pitre, de la Tee-Boy. „Atât Peet Bros., cât și Rainwise au oferit ușor sprijin și competență în adaptarea stațiilor respective la WeathersNoop și suntem încântați că am parteneriat cu ei.”

„În calitate de producător de instrumente meteorologice, deoarece în 1974, suntem încântați să anunțăm un nou parteneriat cu Tee-Boy pentru a vinde WeathersNoop”, a spus Lonnie White din Rainwise. „După ce am furnizat software -ul PC -ului cu echipamentul nostru de mulți ani, având o versiune Mac, fără îndoială, ne va crește apelul. De-a lungul anilor, am renunțat la o mulțime de oameni care caută o soluție bazată pe MAC. Va fi revigorant să spunem acum „Da, susținem Mac!”.

Despre WeathersNoop: WeathersNoop facilitează interfața mac-ului dvs. direct la una dintre cele mai populare stații meteorologice sau o sursă de date bazată pe internet, cum ar fi Weather Underground. Vedeți vremea voastră prins la viață cu instrumente și indicatoare frumos redate care arată temperatura, vânt, ploaie și mult mai multe schimbări în timp real. Odată ce datele meteorologice sunt obținute din sursa selectată, acestea pot fi publicate către servicii meteorologice bazate pe internet, cum ar fi Weather Underground și Cetățeanul Weather Observer. Datele dvs. meteorologice sunt disponibile și printr-un feed XML folosind serverul web încorporat WeathersNoop, astfel încât alte aplicații pot obține vremea cea mai recentă rapidă și ușor.

Funcția Raport meteo rezumă condițiile meteo actuale într -un format concis și ușor de citit și poate fi chiar citită cu voce tare. Și pentru că toate valorile meteorologice sunt arhivate într-o bază de date SQLite rapidă și compactă, acestea pot fi editate sau exportate într-o foaie de calcul folosind custodul de date încorporat.

Caracteristici:

Instrumente și calibre meteo frumoase, rezonabile, care arată că vremea ta se schimbă în timp real

Grafice de culoare completă pentru o analiză ușoară și tendința datelor meteorologice

Publicarea datelor meteo locale la servicii precum Weather Underground și Cetățeni Observatori Weather Observer

Rapoarte meteo ușor de înțeles care rezumă și chiar vorbesc cea mai nouă vreme

Partajarea datelor prin HTTP permite altor aplicații să obțină cu ușurință cea mai recentă vreme

WeathersNoop acceptă o gamă largă de stații meteorologice, inclusiv Davis Vantage Pro, Oregon Scientific WMR100/WMR200/WMR968, Lacrosse WS-2315, Ambient Weather WS-1080/WS-2080, Irox Pro-X, Honeywell Te923, Peet Brothers Ulimeter 100 /800/2000/2100 și ploaia mkiiicc-lr.

Cerințe:

Computer Apple Macintosh (PowerPC sau Intel)

Mac OS X 10.5.8 Leopard sau mai târziu

Prețuri și disponibilitate: WeathersNoop este disponibil pentru doar 59,99 USD (USD), cu o versiune Lite disponibilă pentru doar 19,99 USD (USD). O descărcare de încercare este disponibilă la Tee-Boy Online.

Weathersnoop.com: stații meteorologice pe Amazon

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment