Uncategorized
zqehj  

Desene de cabană

în timp autentic, au trecut mult mai mult de un an, având în vedere că am început să -mi colectez gândurile, precum și motivații pentru decorul interior al cabanei pe care le -ați văzut în ultima mea postare. În această perioadă am crescut aproape în fiecare sfârșit de săptămână, precum și am făcut plăcere în escapada din oraș – să înțelegem pământul, precum și să intrăm în propria noastră canelură despre cum ar fi viața noastră de cabană.

De când am crescut căsuță, am concepte extrem de puternice despre ceea ce cred că este crucial pentru o experiență satisfăcătoare la nord. Pentru mine, este vorba despre costuri în aer liber – în special înot, drumeții, stând lângă focul de tabără, precum și persuând peste mese lungi pe îndelete cu prietenii. Ariz era un începător de cabană, precum și cu ochii proaspeți. După costuri atât de mult timp scufundat în mediul natural, amândoi am fost de acord că stilul nostru de cabană trebuie să fie despre experiența legăturii cu terenul. Nimic elegant sau grandios, doar linii de bază, precum și tot interesul pentru opinii.

Ariz are cărți, precum și cărți de schițe, precum și note compilate cu procesul de mapare a designului. Acestea sunt câteva dintre redările anterioare. Inițial ne-am organizat pe o clădire cu două etaje, așa cum vedeți chiar aici, în stânga. La fel ca și idealul sunt începuturile stilului de acoperiș înclinat pe care s -a așezat în cele din urmă.

Desenele din stânga sunt într -o etapă ulterioară, punctul în care am luat o decizie de a scădea șopronul de sub clădire, astfel încât să poată acționa ca o structură de sprijin. Pe ideal este un plan timpuriu, chiar înainte, când a început să se formeze conceptul de breezeway între față, precum și jumătatea din spate.

Am petrecut atât de mult timp pe șantier înainte de a crea clădirea (nu ne gândim niciodată la construcția), încât am stabilit fiecare o legătură cu atmosfera noastră, precum și am căzut ca în diferite părți ale acesteia. Având în vedere că îmi place apa, precum și aruncarea pământului, avem vederi mărețe asupra tuturor! Sunt atât de mulțumit de ceea ce a făcut o sarcină excelentă cu încadrarea priveliștilor. Sunt opere de artă similare cu metoda Această fereastră acționează ca un tablou gigantic în această cabană care îmi place de unul dintre designerii mei mult iubiți, Antony Todd. Panourile noastre din lemn sunt mai largi, precum și rulează pe orizontală, cu toate acestea, albastrul de cerneală, precum și albul pe care Todd l -a folosit chiar aici vor fi accentele cruciale de culoare pentru noi.

Iată o copie a planului de etaj. Construirea de la sol este un high-end autentic, deoarece puteți integra lista de dorințe, cum ar fi puntea învelită, un duș exterior, precum și cada cu hidromasaj japoneză (încălzită la foc, fără jeturi). Lumina este cu adevărat crucială, așa că am creat spațiile în consecință. Dormitorul va avea lumină specială în timp ce soarele răsare dimineața, precum și până când vrem să mâncăm micul dejun, puntea din zona bucătăriei va fi în soare parțial – perfectă pentru a începe ziua. Zona de locuit primară, precum și dormitorul, precum și camera de duș sunt separate de un breezeway care permite lumina, precum și aerul să inunde spațiul. Am utilizat uși mari de hambar în mișcare pentru a ne asigura că puteți lăsa întreaga zonă deschisă ca un mansardă din lemn sau să produceți spații separate pentru confidențialitate. Acest lucru va fi disponibil în ajutor atunci când avem oaspeți să rămână peste. Partea finală a spațiului de locuit poate fi închisă cu ajutorul unor uși stivuibile pe o pistă, precum și transformată într -un spațiu pentru oaspeți, dacă este nevoie. Punem un pat de zi la comandă extra-larg, chiar aici, care va servi atât ca o canapea extra-comodă, cât și ca un pat pentru doi.

Soba de lemn va fi sursa de încălzire pentru întreaga cabană în lunile mai răcoroase. Plasarea sa centrală, precum și designul permit fluxul de aer pentru a se asigura că soba încălzește întregul spațiu. Am cercetat sobele de lemn, precum și am întrebat pe toți cei care am putea crede ei. În cele din urmă, am luat o decizie că Regența afacerii canadiene a fost cea mai bună opțiune de a susține un timp de iarnă canadian până la nord. Prietenii noștri buni, precum și vecinii de pe lac, Dan, precum și Diane, au, de asemenea, o regență (aici este din spate). Ne -am modificat mințile de aproximativ 500 de ori dacă trebuie să fie împotriva peretelui așa cum este sau în centrul camerei.

Acest desen generat de computer arată altitudinea din față. „Polii” portocalii sunt copaci, precum și, într -adevăr, sunt mult mai mult în jurul clădirii. Structura inferioară a idealului este un șopron care se dublează ca suport structural. Îl vom folosi ca studio, precum și pentru depozitarea instrumentelor, precum și pentru echipamente pentru bărci.

Acesta este un apropiat al părții șopron a clădirii. Puteți vedea din această imagine că acoperișul este oarecum lăsat. Acest stil ne oferă un plafon mai înalt în interior, precum și este necesar să oferim cu încărcături de zăpadă. Are un ton subtil, precum și din moment ce tehnica cabana de jos, acoperișul pare să aibă cu adevărat linia sofisticată a unui stil Richard Neutra, clădire cu acoperiș plat-un designer inspirator pentru amândoi.

Opiniile în FeValea RN din spate este la fel de crucială ca priveliștile din față spre lac, cu toate acestea puteți vedea că am amestecat pereți solizi cu ferestre de sticlă. Ariz a făcut o sarcină amețitoare de a integra aceste două aspecte pentru a se asigura că interiorul este confortabil, însă încă se simte deschis și aerisit. Am selectat acoperișul de cusătură din metal de culoare deschisă, deoarece arată soarele, precum și va menține casa rece, plus că nu are nevoie de întreținere. A face timp pentru a arunca cu adevărat o privire exact la modul în care dorim să ne petrecem timpul chiar aici, precum și să înțelegem intimul pământul înainte de a crea planurile noastre, a dus la un stil tradițional de șopron, care este minunat în simplitatea sa.

Consultați unchiul al 3 -lea unde Arris este primar pentru a vedea mult mai multe din munca sa.

Am subliniat într -o postare anterioară că, având în vedere că trebuie să -l dezvoltăm pe STILTS pentru a obține o platformă plană, credem despre cabană ca o casă de copaci contemporane. Tipul unui oximoron, cu toate acestea am descoperit câteva stiluri fascinante de o afacere germană numită Baumraum.

Consultați blogul lui Ariz pentru mult mai multe despre clădire, precum și stilul cabanei.

Credite foto: 1-2. Schițe de Arriz Hassam, Fotografie de Sarah Hartill 3. Antony Todd 4. Plan de etaj de Arriz Hassam 5. Mafco House Publicat în Elle Design 2005 6-8. Redarea computerului de Andy Gearing 9. Baumraum

Leave A Comment