Uncategorized
zqehj  

Blogiversary III: Young Puppy Love

de Coincidența pură, blogul nostru real (care a avut loc vineri trecute) cade cu doar câteva zile înainte de ceea ce numim cu drag un „câine” în jurul acestor părți. Da, ziua de naștere a lui Burger a fost săptămâna aceasta (ieri de fapt), iar anul acesta are o vârstă de patru ani. La mulți ani Burgmeister!

Iată bătrânul acum, într -un tribut adus fotografiilor săptămânale ale surorii sale:

Am marcat ziua lui specială așa cum facem de obicei – o plimbare, ceva timp de joc suplimentar și, desigur, un desert special de la Three Dog Bakery. Însă anul acesta Sherry și cu mine am decis, de asemenea, să scoatem videoclipurile vechi de acasă pentru a arunca o privire înapoi la micul nostru tip când era cu adevărat un tip mic (toate cele 2 kilograme din el). Și iată și iată, videoclipurile conțineau o privire interesantă în vechiul nostru decor (circa 2006 – înainte de a exista chiar blogul). Așadar, în ciuda faptului că acestea sunt niciodată intenționate pentru public-consum, am decis că sunt prea distractivi pentru a ne bucura de noi înșine. Atâta timp cât puteți ierta munca cutremurătoare, transpirația ca garderobă, o utilizare excesivă a vocilor cutice pentru bebeluși și sărutări de câini pe gură – da, suntem „acei” oameni.

Oh, și s -ar putea să vă sugerăm să fiți atenți la aceste nestemate decorate în fundal:

„Biroul” original al lui Sherry care avea un birou.

O vedere a vechii noastre rufe / intrare completă cu uși bi-fold

Vechiul nostru plan de etaj. Pentru a vă oferi un sentiment de flux, Burger chiar trece prin ușa acum închisă între bucătărie și camera noastră de atunci (acum pepinieră) la un moment dat.

Schema de culori albastru galben și de gheață din stratul nostru, completat cu ornamente de argint ciudate deasupra vaselor albastre – și ecranul nostru de șemineu pictat alb (înainte de a -l revopita înapoi la negru).

Tonuri de mobilier vechi, inclusiv canapeaua noastră originală Den (atât acoperită, cât și descoperită).

Un living cu aspect foarte gol înainte de a ne da seama că ne va servi mai bine ca living și sufragerie.

Acest videoclip este memento -ul perfect că casele și modul în care sunt decorate, evoluează în timp. Camerele nu arată imaginea perfectă imediat. De fapt, ai noștri a durat patru ani și jumătate pentru a ajunge acolo unde este astăzi- și cu siguranță învățam în timp ce mergeam (acest videoclip îl face destul de clar că nu am început cu un lucru pentru decorare deloc) . Deci, nu te sperie dacă casa ta este o lucrare în curs – vei ajunge acolo.

Dar suficientă explicație. Prindeți niște floricele și bucurați -vă! Vizualizați videoclipul de mai jos sau faceți clic aici pentru a -l vedea pe YouTube

Deci ce crezi? Care a fost cea mai gravă ofensă de decor? Burger nu a fost cel mai drăguț pui vreodată? Gânduri în general despre cum o casă evoluează încet într -o casă? Hai sa vorbim.

PSST: Deși materialele de filmare au doar 4 ani, a fost filmat pe o cameră de zece ani de zece ani, motiv pentru care acest videoclip este atât de granulos. Mulțumim bunătate pentru noul nostru Flip Ultra HD (marcat la Target pentru doar 150 de dolari datorită unor vânzări!). Pentru oricine, care caută o recomandare a camerei video, asta ar fi!

Oh, da, și nu uitați să consultați postarea noastră pentru bebeluși a săptămânii chiar aici. De data aceasta vorbim despre modul în care casa noastră poate arăta un pic ca un centru de zi cu un minut și cum putem păstra toate echipamentele pentru copii pentru mult mai puțin haotic și o nebunie în minutul următor.

Mai multe postări de la Young House Love

Leave A Comment