Uncategorized
zqehj  

Un mic garderobă tinere care se dublează ca o zonă de joacă

garderoba din spațiul de rezervă utilizat pentru a fi ambalat cu lucruri precum bagajele, ambalarea hârtiei, pungile cadou, precum și o mulțime de alte dezordini care trebuiau tratate cu pentru a cumpăra o zonă complementară pentru jocul efectiv, precum și pentru stocarea Clara (deoarece acesta este acum spațiul de joacă/femeie mare, în loc de un spațiu complet o ‘gunoi).

Așa că am scos orice (cu excepția albumelor și a anuarilor de imagine în sus), precum și a dispărut magic.

Videoclipurile noastre preferate

Turul de organizare a zonei de bucătărie ikea
Vrei să vezi exact cum ne -am organizat zona de bucătărie la casa noastră de plajă? Sherry te duce în fiecare dulap, precum și sertar pentru a arăta exact cum am profitat la maxim fiecare spațiu.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 1 minut, 3 secunde

Urmatorul
Noul nostru pridvor din zona de bucătărie
01:57

Trăi
00:25
02:03
01:03

Glumind doar, a ajuns în dulapul pentru spațiul oaspeților.

Ceea ce pare într -adevăr în regulă, având în vedere că suntem în anul trei de a trăi chiar aici (nebun!) De asemenea, nu am observat niciun tip de invitați care folosesc deloc garderoba oaspeților, așa că a avut sens pentru noi să punem acel autentic util autentic moșie pentru a lucra pentru noi. Există într -adevăr un spațiu puțin pentru a atârna lucrurile pe bar dacă aruncăm toate pungile la stânga sau la dreapta, așa că putem face asta dacă așteptăm compania, doar în caz. Cu toate acestea, pentru restul timpului, este mult mai practic să văd că pungile mele cadou sunt răspândite, astfel încât să pot pune mâna pe unul excelent, precum și rapid.

Și marea veste este că atunci când ușa este închisă, oaspeții noștri nu trebuie să fie supuși tuturor produselor care se ascund în spatele ei.

Și după adăugarea câtorva Clara-Things, garderoba din spațiul ei uriaș pentru femei este acum excelent, precum și benefic-atât pentru jocuri, cât și pentru depozitarea unor produse de îmbrăcăminte, încă de dimensiuni, dar nu? „Îndreptați -vă hainele uriașe în camera ei uriașă de femeie). Ar fi distractiv să pictezi pereții garderobei o culoare plină de viață (coral?) Așa că, poate, vom ajunge la asta cândva.

Între timp, am adăugat doar un prieten bun sau doi. Înțelegi pentru ambianța din garderobă. ca maimuța ei (îi place să stea).

Adăugarea câtorva jucării produce în esență încă o zonă de joc în casă (Clara joacă deja foarte mult în spațiul ei uriaș pentru femei, datorită zonei sale de bucătărie de joacă, precum și a mesei ei pentru petreceri de ceai pentru animale umplute (ca să nu mai vorbim Naps false pe patul de zi) Cu toate acestea, garderoba este încă o zonă în care se poate aluneca și se poate bucura.

Pe podea avem câteva lucruri pe care le -am ales pentru Macklemore Challenge. Rețineți scaunul de 1 dolar care a fost folosit pentru a fi o culoare veche de culoare galben-maro? La fel ca și leagănul care a avut niște arsuri, precum și zgârieturi împreună cu un miros destul de musty?

Ei bine, arată (și miroase) excelent, precum și proaspete acum …

Amândoi au fost reînviați rapid datorită unor curățări, amorsare, precum și vopsea proaspătă. Pentru scaun am folosit luciul Valspar în roșu tradițional (care este o vopsea, precum și o grund într -una). La fel ca și pentru leagăn, am folosit vopseaua universală a spray-ului universal cu toată suprafața Rustoleum în alb lucios (care are, de asemenea, un grund încorporat).

Chiar am câteva planuri mult mai multe pentru leagăn (rime cu bom bom bring), așa că mă angajează să te țin la curent! Nu va fi absolut doar fundamental, precum și alb pentru mult timp …

Dar, chiar dacă leagănul este doar pe jumătate, garderoba recent ștersă primește o ofertă de joc.

Descoperi cu adevărat că pe măsură ce Clara crește, este minunat să ai câteva zone în toată casa pentru ca ea să „descopere lucruri de făcut” în loc să pună fiecare jucărie într -un coș din sufragerie. Se pare că modificarea peisajului de la spațiu în spațiu îi menține mai mult rata de dobândă, precum și îmi place că nu există zece milioane de jucării înfundate într -o singură zonă pentru a le curăța (delegându -le în diferite zone, multe dintre Timpul în care stau în acele zone noi, așa că există doar un pic alegerea în câteva spații în loc de o grămadă gigantică de jucării mixte pe covorul spațiului de locuit).

Așadar, aceasta este povestea revizuirii noastre de garderobă rapidă. Ce v -ați transferat și organizați? Orice tip de alte clarificări de garderobă care se întâmplă? Dacă aveți un spațiu pentru oaspeți, păstrați garderoba total dezbrăcată în situație pe care cineva dorește să o atârne ceva? Sau îl utilizați, având în vedere că, de multe ori, nu adăpostești oaspeți, precum și un spațiu util de depozitare? Tocmai ne-am dat seama a doua zi că avem doar cinci dulapuri în întreaga casă cu patru dormitoare (apartamentul nostru de 800 de metri pătrați cu un dormitor sau apartamentul chiar aici, în Richmond, a avut patru), așa că este o întrebare pe care am avut-o vreodată una goală!

Mai multe articole de la Young Home Love

Leave A Comment