Household
zqehj  

PIPING MULTIMEDIA ENTERTAMENT DE HOME PENTRU TOTUL SPAȚIE

SCURITATE ARTICOL FASSIONANT PE CASE REATURILE …
„Cu toate acestea, este posibil să nu fie departe o schimbare tehnologică generală pentru casa ta. Potrivit profesioniștilor din Electronica de consum, precum și industria informatică, sunt așteptate să prolifereze rețelele de case wireless, precum și alegerile de automatizare a caselor, aducând un nou nivel de eleganță la casele obișnuite.
Noile tehnologii de rețea includ HomePlug AV, care utilizează prize electrice, precum și cabluri pentru a trimite videoclipuri de înaltă definiție, precum și audio în jurul casei; MOCA, sau multimedia peste Coax, care face exact același lucru cu infrastructura de televiziune prin cablu coaxial (cablu sau satelit); Homepna 3.0, care utilizează cablarea telefonică, precum și infrastructura de televiziune prin cablu coaxă; precum și 802.11n, un viitor standard Wi-Fi.
În timp ce dispozitivele de rețea de casă oferite în prezent sunt implicate la datele de relocare, această generație următoare este implicată de relocare „multimedia”, care adaugă video, precum și protocol vocal-over-internet (sau VoIP) la mix. Prin urmare, spun profesioniștii, aceste noi tehnologii adaugă noi progrese pentru QoS sau o calitate înaltă a serviciilor, ceea ce garantează că transmisiile video nu sunt perturbate … Ce inovație se termină în casa dvs. în cele din urmă, în cele din urmă, nu poate fi controlată. Este probabil ca HomePlug AV, Homepna, precum și dispozitive de rețea MOCA să fie oferite de televiziunea prin cablu, televiziunea prin satelit sau companiile de telefonie, spun profesioniștii.

De asemenea, unele dintre tehnologii pot fi dezvoltate în dispozitive electronice de consum, cum ar fi televizoarele, precum și înregistratoarele video digitale.

Camera de zi digitală

În ceea ce profesioniștii numesc „camera de zi digitală” a viitorului, un „nod de divertisment” poate cuprinde un televizor de înaltă definiție legat de un receptor TV prin satelit, precum și un înregistrator video digital. La rândul său, acest nod de divertisment pentru casă va fi legat de un computer din biroul casei. Toate aceste gadgeturi vor putea hrăni un HDTV în dormitor, care dezvoltă încă un nod de divertisment pentru casă.
„Rețeaua la domiciliu este lipiciul care face ca viziunea spațiului de locuit digital”, afirmă Van Baker, vicepreședinte, precum și analist la firma de studiu de cercetare Gartner Inc. ”
http://www.northjersey.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment