Household
zqehj  

Câștigă o cameră Panasonic Nubo 4G CCTV în valoare de 325 GBP

pentru a sărbători lansarea din Marea Britanie a acestei camere interesante, Panasonic a ales să o pună la dispoziție exclusiv de la Vesternet. De asemenea, ne -au cerut să dăm unul la un cititor automat norocos de acasă!

NUBO este prima cameră completă HD 1080p din lume care se conectează la rețele mobile 4G/LTE și WiFi, astfel încât, indiferent unde te duci, poți rămâne conectat. Mic și perfect format, Nubo este rezistent la intemperii, astfel încât poate fi folosit aproape oriunde. Designul său uimitor și sofisticat indică faptul că veți dori să -l luați peste tot.

NUBO surprinde imagini video extraordinare cu cristal-clar de până la 1080p și are o lentilă cu unghi larg de 138 ° pentru a vă oferi o vedere mai bună. Creat de inginerii olandezi, NUBO este realizat în Marea Britanie cu materiale de calitate premium.

Vă puteți abona la Serviciul de înregistrare Cloud NUBO sau puteți vizualiza fluxuri pe WiFi fără un sub, precum și înregistrați pe un card SD local (până la 128 GB).

Cum să intri

Un cititor norocos va câștiga NUBO în valoare de 325 de lire sterline. Iată cum să intri …

Ca paginile automate de Facebook Home și Vesternet.

Ca această postare pe Facebook.

Etichetați 2 prieteni în aceeași postare.

Trebuie să finalizați toate cele 3 pași în cumpărare pentru a intra. Competiția este deschisă oricărei persoane cu o adresă poștală din Marea Britanie și se închide la miezul nopții la 31 martie 2017. Consultați T&C complet aici și mult noroc!

nubocam.com: Disponibil de pe vesternet.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment