Uncategorized
zqehj  

Cele mai bune trucuri de depozitare și organizare a cititorilor

este cea mai mare profesor, iar cititorii de casă și casă o au în pică. Așadar, am solicitat fanilor noștri Facebook și utilizatorilor forumului să împărtășească cele mai bune sfaturi ale acestora. („Îmi place” pe Facebook sau participă la forumurile noastre pentru a fi incluse în articole obișnuite, cum ar fi articolul Reno Sugestii Reno al cititorilor. Plus, angajații House & Home au intrat cu unele dintre trucurile lor „îngrijite și ordonate”, de asemenea !

1. Folosiți coșuri.

Jennifer Perdicaris-Kennedy, un fan al casei de pe casă și acasă, recomandă coșurile de depozitare pentru a se îndepărta de dezordinea: „Păstrați coșurile de depozitare în jurul casei: unul în spălătorie pentru toate acele comori de buzunar, un coș pentru arta școlii și coșuri de zi cu zi pentru liber articole. Acest lucru menține pistele clare și puteți face întotdeauna să faceți față comorilor coșului mai târziu, când aveți timp să le faceți față! ”

2. Etichetă, etichetă, etichetă!

„Îmi plac etichetele! Adăugați-le la coșuri de plastic pentru subsol sau depozitare la mansardă ”, spune Jennifer Knickle-Mills din Lunenburg, N.S. „Cutiile foto nu sunt doar grozave pentru fotografii, ci și pentru depozitarea unor articole mici, cum ar fi consumabile și încasări de artizanat – etichetați -le și acestea! (Majoritatea vin cu mici suporturi de etichete metalice, ceea ce le face destul de destul de mult pentru a depozita pe o bibliotecă.) Ca o alternativă mai puțin costisitoare, cutiile de încălțăminte funcționează la fel de bine – o acopăr cu mine cu hârtie artizanală maro. Sau, ridicați niște coșuri de răchită. Nu numai că arată grozav, dar sunt utile pentru articole de toaletă, pălării și mătușe. Atașați o etichetă circulară de carton cu frânghie de iută maro, astfel încât să puteți identifica conținutul stocat în sus. ”

Urmăriți editorul H&H Style Michael Penney Transformă cutii de încălțăminte în coșuri de depozitare elegante în acest segment TV online.

3. Protejați depozitarea subsolului.

Sună evident, dar editorul de design senior H&H, Cameron MacNeil, recomandă utilizarea coșurilor de plastic atunci când depozitați articole în subsol. „Am avut o inundație în subsolul meu, dar nu am pierdut prea numeroase obiecte de valoare, deoarece totul a fost depozitat în containere de plastic”, spune el. Alegeți cele clare pentru a vă ajuta să identificați ce este în ele și să cumpărați toate dimensiunile, astfel încât să le puteți stiva. ”

4. Rămâi ordonat.

„Întotdeauna, întotdeauna, întotdeauna, puneți lucrurile înapoi acolo unde aparțin când ați terminat cu ei”, spune fanul Facebook Kim Alexander. Menținerea deasupra dezordurii de zi cu zi poate consuma mai puțin timp decât o reorganizare o dată pe lună (sau an!). Lindsay Reese este de acord: „Faceți puțin în fiecare zi! depuneți -vă facturile imediat ce sunt plătite și puneți lucrurile înapoi acolo unde le găsiți ”,”

5. Optimizați depozitarea bancului.

Susan C. Jones a văzut un spațiu de depozitare neutilizat pe un scaun al ferestrei, așa că a adăugat uși personalizate la bancă pentru acces ușor. „Când ne-am mutat în casa noastră, am avut ușile retro-se potrivesc în vârful unui scaun mare existent în fereastra în camera de mic dejun”, explică ea. „Întrucât, de obicei, lucrez de la masa situată central – pentru a putea fi mamă și lucrez în același timp – scaunul meu de fereastră s -a transformat într -un butuc pentru magazinul meu de lampă Etsy, unde pot stoca lucrurile de lucru cu ușurință. Am ales uși superioare, mai degrabă decât uși din față, astfel încât lumina să strălucească atunci când ușile sunt deschise și pot vedea totul destul de ușor. Ușile superioare fac, de asemenea, mai simplu să se recupereze și să înlocuiască toate containerele mai mici stocate în interior. Scaunul meu deține tot felul de unelte, țesătură, vopsea, materiale, consumabile și fișiere, pe care le pot încărca atunci când este ora de cină. Totul este ascuns, iar fereastra amortizată este un loc preferat pentru ca prietenii și familia să stea. ”

6. Purge zilnic și sezonier.

Este dur, dar cu toții s -ar putea să fim mai bine dacă am lua mantra lui Melissa McColl, un alt fan Facebook: „Dacă nu îl folosiți, scăpați de el”.

„Purgeți și continuați să faceți acest lucru în mod regulat – chiar și o dată pe an este bun”, adaugă Carley Cooper. „M -am mutat recent într -o casă nouă, care este jumătate din materialul pătrat al vechiului meu apartament. Nu numai asta, dar noul loc nu are depozitare suplimentară. Am fost forțat să scap de jumătate din lucrurile mele. A trebuit să fac niște suflet major în căutarea cât de esențial a fost fiecare lucru mic. Ei bine, ghici ce?! Toate aceste lucruri pe care am crezut că am nevoie, nu am făcut -o! A dispărut și nu -mi lipsește deloc. ”

Jennifer Knickle-Mills este de acord: „Ștergeți dezordinea mai întâi, primăvara și toamna. Scapă de orice pe care nu l -ai folosit de ani buni, îmbrăcămintea care nu -ți mai place sau nu te face să te simți grozav atunci când îl porți. A scăpa de articole nedorite te face să te simți bine, iar donarea de articole te va face să te simți și mai bine. ”

Camera Remix, de asemenea un fan Facebook, sfătuiește să nu colecteze „chestii”. „Chiar încerc să nu cumpăr lucruri dacă nu sunt absolut sigur că le voi folosi”, spune ea. „Dacă nu am folosit ceva după câteva luni sau un an pentru unele lucruri, nu îl păstrez. Îl reciclez, îi dau altcuiva care îl poate folosi sau îl donează. ”

7. Personalizați organizația dvs.

„Repuneți un garderobă IKEA economică pentru depozitarea bucătăriei”, sugerează editorul de proiectare H&H Joel Bray. (Urmăriți Joel și Michael Penney demonstrează acest proiect într -un segment TV online.) Totuși, orice alegeți să stocați lucrurile, totuși,Asigurați -vă că așezați articole într -un mod care vă va ajuta să le utilizați și să le puneți ușor.

„Organizați -vă într -un mod care funcționează bine cu viața voastră”, spune Kendall Eddy din Vancouver. „Într -un dulap de lenjerie, puneți articole care sunt utilizate de obicei pe rafturile la care puteți ajunge. Puneți articole de sezon, cum ar fi pături și perne suplimentare pe rafturi mai mari, care nu sunt la fel de accesibile. Când organizați sertarele de bucătărie, utilizați divizori care se potrivesc de fapt articolelor dvs. Fii rezonabil atunci când îți organizezi casa … este ceva pe care îl poți menține zilnic? ”

Gândiți -vă la sisteme care pot funcționa pentru dvs. „Cu câțiva ani în urmă, mama mea a luat -o pe ea însăși pentru a -mi coordona dulapul când nu mă uitam”, spune Kathryn Bala, redactorul asistent H&H. „A durat doar 10 minute de făcut, mai ales că jumătate din garderoba mea este neagră. Este una dintre acele idei de organizare rapide și ușoare care a făcut cu adevărat diferența în viața mea de zi cu zi. Acum pot dormi mai mult de cinci minute în plus, în loc să -mi săpat prin dulapul meu pentru acel cardigan roz. ”

Editorul H&H Caracteristici Catherine Macintosh a creat, de asemenea, un sistem care funcționează pentru ea. „Nu sunt tocmai o persoană organizată, dar singurul lucru care îmi place să fac este să -mi atârne poșetele pe tot un perete al unui dormitor de rezervă. Este artă și culoare instantanee pentru spațiu și mă ajută să văd și să apreciez toate geantele mele simultan, în special cele mai fantastice pe care nu le folosesc des ”, explică ea. „Fac asta și cu coliere. Am un suport de 10 metri lungime pe care îl folosesc pentru a-mi atârna toate colierele. ”

Pentru mult mai multe sfaturi, consultați Closet Organizing 101 sau Galeria foto Closets & Dressing Rooms.

8. Țintă zonele de gunoi.

„Familia mea are tendința de a lăsa poșta și cataloagele de gunoi să se strângă pe blatul de bucătărie de lângă telefon”, spune fanul Facebook Susan C. Jones. „Când ne -am mutat într -o casă nouă, am avut norocul să am o ușă a cabinetului sub acel contral. Deși am sacrificat depozitarea, am avut un handyman tăiat 2/3 din raftul încorporat, apoi adaug o priză electrică și un raft de extragere. Apoi am așezat tocatul în dulap pe raftul de extragere. Acum, este mult mai simplu să parcurgem pur și simplu prin poștă în timp ce stăm peste tocătorul – controlul imediat al dezordurii! ”

Obțineți mult mai multe sugestii de organizare a bucătăriei, cum ar fi Susan în galeria foto de depozitare a bucătăriei. În plus, consultați galeriile de depozitare și dulapuri și organizarea de acasă pentru galerii pentru chiar mai multe idei!

Aveți mult mai multe sugestii de stocare de adăugat? Împărtășește -le în secțiunea noastră de comentarii. În plus, „ne place” pe Facebook sau participă la forumurile noastre pentru a fi incluse în articolele viitoare. Următorul nostru subiect este decorarea primăverii!

Credite foto: 1. Ediția Maison & Demeure din septembrie 2010, Fotografie de Jean Longpré2. House & Home Septembrie 2010 Ediția, Fotografie de André Rider3. House & Home Martie 2008 Ediția, Fotografie de Donna Griffith4. Numărul casei și casei martie 2009, fotografie de Ted Yarwood

Leave A Comment