Household
zqehj  

HomeVision On Limited Time Half Price Oferta specială

Am auzit din opțiunile personalizate că controlerul lor de automatizare HomeVision este disponibil la un preț de ofertă foarte special de acum până la sfârșitul lunii mai-

„În prezent, avem o ofertă în exces de unități de homevision în stoc și am dori să o minimalizăm. Folosim două oferte speciale până în luna mai: Oferta 1 Vom vinde un pachet complet de HomeVision pentru doar 295 USD, în jur de jumătate din prețul normal al străzii. Oferta 2 Vom vinde un consiliu de rezervă de rezervă proprietarilor actuali pentru doar 140 de dolari, cu 30% mai puțin decât prețul normal de 200 USD pentru un consiliu de rezervă.

Actualizare pentru cumpărătorii din Marea Britanie-opțiunile personalizate ne-au solicitat să subliniem următoarele-„HomeVision pe 220V necesită modificarea a două articole de alimentare și interfața TW523 X-10 Powerline. Versiunea de la HomeVision din SUA se livrează cu versiuni de 110V ale acestor dispozitive, versiunile 220V sunt obținute în mod normal de la distribuitori internaționali HomeVisions. Cu toate acestea, vom exclude aceste articole și vom reduce prețul cu 25 de dolari. „Pachetul” ar include apoi unitatea HomeVision, software-ul, manualul, cablul serial și cablul telefonului (pentru modulul de interfață X-10) și ar costa 270 USD. ”

Dacă sunteți interesat de oricare dintre aceste oferte, contactați -ne la adresa csi@csi3.com. Deși de obicei nu vindem direct utilizatorilor, facem o excepție pentru aceste oferte.

Dacă sunteți un proprietar actual de casă fără o placă de rezervă, vă sugerăm să luați în considerare fie să obțineți o placă de rezervă, fie unele piese de schimb (consultați lista noastră de piese recomandate aici :). Aici, în sudul Statelor Unite, se apropie sezonul furtunii.

În fiecare an, loviturile de fulgere provoacă multe daune, iar HomeVision nu este imun. Cu toate cablurile pe care o mulțime de utilizatori s -au conectat la HomeVision, este greu să oprești o lovitură de iluminat din apropiere să intre în HomeVision și să o deterioreze. Dacă aveți piese de schimb sau o placă la îndemână, puteți obține din nou HomeVision (și casa dvs.) din nou. Dacă depindeți de HomeVision pentru orice funcții de import pe care nu ați dori să le faceți fără, fiți pregătiți! ”

www.csi3.com

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment