Uncategorized
zqehj  

O casă Zero Energy

din experiența noastră casele inteligente folosesc multă energie electrică. Este posibil ca acesta să fie un model care să scadă cel puțin costurile de energie electrică și impactul asociat al acestora asupra mediului …

„Potrivit Professional Builder, prima casă zero cu energie care costă mai puțin de 200.000 USD a fost construită în Oklahoma. Această casă produce la fel de multă energie pe cât consumă într-un an și combină „tehnologii de energie regenerabilă cu construcții avansate din punct de vedere energetic”. Această casă ecologică este doar un prototip și nu este disponibilă pentru vânzare. Dar, întrucât a creat mult interes, nu aș fi uimit dacă constructorul său ar alege să -l adauge în catalogul său.

Un zeh este conectat la rețeaua de utilități, dar în perioade de timp în vârf, generează mult mai multă putere decât folosește prin combinarea tehnologiilor energetice regenerabile cu construcții avansate din punct de vedere energetic. Drept urmare, un zeh scade cererea de energie la furnizorul său de utilități. Produce aproximativ atâta energie pe care o consumă pe parcursul unui an, astfel încât se consideră că obține un consum de energie „net zero”. ”

Articolul HouseingZone

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment