Household
zqehj  

Covoare de primăvară și lenjerie de pat

ați văzut cel mai probabil covoare Dash & Albert pe acest blog, în reviste, precum și aproape peste tot. Ei bine, din moment ce cererea copleșitoare de la clienții canadieni, Dash și Albert vor fi expediați direct la adresele canadiene!

Acest nou program interesant este introducerea astăzi, precum și a venit mult timp! Covoarele lor sunt partenerul perfect relaxat pentru orice tip de spațiu, precum și pot adăuga atât de multă culoare, precum și modelul în care este nevoie.

Dash & Albert face parte din grupul Annie Selke, care creează, de asemenea, minunatul colecție de lenjerie de pat numită Pine Cone Hill.

Le -am prezentat în timp de casă și casă, precum și din nou pentru imprimeurile lor, precum și modelele puternice în culori proaspete și prezente. Lenjeria de pat este de înaltă calitate, precum și se va simți la fel de grozav pe cât arată pe patul tău.

Au cuverturi, copertine de plapumă, ticăloși, paturi de pat, precum și câteva perne decorative uimitoare, precum și perdele de duș.

Sunt atât de încântat, încât canadienii pot comanda acum direct, precum și să aducă un pic din acest stil cool, relaxat, la coasta estică, în casele noastre. Asigurați -vă că le inspectați!

Pentru mai multe dintre covoarele mele preferate, consultați postarea mea de pe covoare venerate.

Credite foto: 1a. Covor de bumbac țesut Nantucket, Dash & Albert1b. Kiwi bifează covor de bumbac țesut, Dash & Albert2a. Kiwi bifează covor de bumbac țesut, Dash & Albert2b. Diamant albastru deschis/fildeș interior/covor în aer liber, Dash & Albert2c. Turpe de yacht covor de bumbac verde/alb țesut, Dash & Albert3. La Dolce Villa, Pine Cone Hill4a. Toadstool Verdi Decorative Pillow, Pine Cone Hill4b. Pernă decorativă de citrice scramble, Pine Cone Hill

Leave A Comment