Uncategorized
zqehj  

Media Center Webguide cumpărat de Microsoft – acum gratuit

Se pare că am ratat săptămâna trecută! Add-in-ul nostru preferat al Centrului Media-WebGuide4-a fost cumpărat de Microsoft și este acum gratuit. Dezvoltatorul său Doug Berrett a fost angajat, de asemenea, să lucreze în echipa Media Center. Felicitări pentru Doug și Microsoft pentru recunoașterea lucrărilor grozave ale lui Doug. Iată câteva cuvinte de la Doug de pe forumurile sale.

„Mulți utilizatori loiali ai ghidului au comentat că Microsoft ar trebui să mă angajeze să fac dezvoltarea centrului media. Aparent, cineva din Redmond asculta. Sunt încântat să vă anunț că am finalizat recent un acord de afaceri cu Microsoft pentru a pune Webguide la dispoziția utilizatorilor gratuit și pentru a deveni membru al echipei Media Center. Mă alătur unui grup extrem de talentat și mă voi concentra pe împingerea Centrului Media pe piața de instalare personalizată de înaltă calitate. Piața de instalare personalizată este un incubator grozav pentru idei și tehnologii noi, care în cele din urmă vor beneficia de comunitatea mai mare a Centrului Media.

Întrucât voi fi ocupat să fac asta, nu voi fi ocupat să creez noi funcții pentru Webguide. Voi continua să monitorizez forumurile, să fac comentarii și să ofer actualizări pentru erori semnificative. Una dintre cele mai bune părți ale creării Webguide, din perspectiva mea, a auzit direct de la utilizatori entuziaști despre ceea ce își doresc cu adevărat din aplicație. Încă vreau să aud acest lucru și acum sunt într -o poziție mai bună pentru a împărtăși aceste gânduri cu puterile care sunt. ”

asciiexpress.com/webguide/

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment