Household
zqehj  

Automate House 2.0 – #12 Loxone va alimenta noua noastră casă înțeleaptă!

Am acoperit produsele Loxone Wise House, având în vedere că 2011, precum și am privit întotdeauna sistemul cu un ochi invidios. Așadar, sunt cu adevărat încântat să dezvăluie că vom monta un sistem de loxone detaliat în noua casă automatizată 2.0!

Cel mai probabil nu va fi la fel de surpriză că am selectat Loxone dacă vă conformați împreună cu călătoria noastră recentă în Austria, precum și șederea noastră în casa de la Theshow

Această experiență a fost excepțional de benefică, precum și jumătatea mea mult mai bună, care are o rată de dobândă zero în tehnologie, a văzut toate avantajele unui sistem de casă înțelept adecvat. Este într -adevăr la fel de extatică ca mine acum să instalez Loxone în noua casă.

De ce loxone

Cele 2 decenii în care am locuit în ultima noastră casă mi -au cimentat cu siguranță punctul de vedere pe tehnologia de automatizare a casei, în timp ce am încercat de -a lungul anilor o multitudine de sisteme de case înțelepte.

Miniserverul Loxone

În timp ce unele produse au fost cu adevărat benefice (iată cele pe care le -am luat cu noi), multe altele au adus agravare, precum și dezamăgire. Cum poate tehnologia creată pentru a ne simplifica viața, precum și pentru a economisi timp, deci frecvent să facă opusul precis? Eșecuri hardware, incompatibilități, durata de viață scurtă a bateriei împreună cu toate tinkering -ul general necesar pentru a menține lucrurile să funcționeze, frecvent conspirate pentru a face dificilă online.

De data aceasta ne dorim ceva mult mai profesionist, de încredere, precum și discret. La fel ca și ceva care are o automatizare mult mai autentică încorporată, mai degrabă decât să fie doar o telecomandă.

Cele mai înțelepte configurații ale casei de toamnă a problemelor de integrare. De asemenea, amintiți -vă, chiar și selectarea unui „standard” destul de deschis nu este de asigurare.

Așadar, de -a lungul anilor, am ajuns să văd natura proprie a Loxonei ca fiind unul dintre cele mai mari puncte forte ale sale. Acestea sunt produse care sunt garantate să lucreze împreună, fără probleme.

Planuri

În timpul etapelor de planificare a jobului nostru am lucrat cu atenție cu partenerul Loxone, Scott McMurray de la Epitome Living. Voi vorbi mult mai mult despre Scott, precum și despre Epitome într -o postare viitoare, cu toate acestea, deocamdată pot afirma că a fost grozav să pot să -l respingă pe concepte, precum și să profite de toată expertiza lui Loxone.

Data viitoare

Deci, suntem, momente interesante înainte. Vor fi o mulțime de articole loxone aprofundate care vor veni metoda dvs. în săptămânile următoare, pe măsură ce finalizăm planurile pentru sistem, precum și lucrăm cu primul, precum și a doua corecții. Deocamdată, deși respectați -ne pe Instagram pentru a vă asigura că nu pierdeți nimic.

www.loxone.com

Nu uitați să consultați Instagram-ul nostru pentru a respecta proiectul, ați verificat restul articolelor automatizate de pe blogul House 2.0, precum și să descoperiți linkurile către toate produsele pe care le-am utilizat în auto-construirea noastră.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest5
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment