Uncategorized
zqehj  

Un pic de joacă din lemn în pădure

Yup, respectăm modelul de scriitor de blog care pare să mărească interneții: Kiddos -ul nostru are oficial o casă de joacă. A fost într-adevăr un cadou de la mama mea pentru zilele lor de naștere comune din primăvară (da, copilul nostru de 7 ani, precum și în vârstă de 3 ani, amândoi au convenit exact asupra unui lucru, precum și a fost că și-au dorit un pic în afara casei pentru a -și apela telefonul). „Nu au fost permise pentru adulți” a fost rostită cu adevărat în timpul cererii. Așa că ne -am uitat în jur pentru unul despre care am crezut că amândoi nu vor rupe bugetul Nonna. Am dat peste această adorabilă casă de joacă care a fost făcută din Cedru Solid, a fost prețul corect, precum și chiar am avut suporturi de vase de flori în față.

Așa că am trimis -o pe mama mea linkul, ne -am bucurat de o multitudine de emoji emoționate pe care le -a trimis înapoi în schimb, precum și împreună cu textul care spunea: „Va fi furnizat în șapte zile, precum și afirmă că trebuie să te asamburi aceasta. Sper că nu este la fel de bine complicat! ”

Videoclipurile noastre preferate

S -a dovedit că a fost destul de simplu, cu toate acestea a avut nevoie de câteva ore pentru a pune împreună. Poate că ar fi fost mai repede dacă ar fi avut acest „ajutor pentru adulți”, cu aspect super-mandat, ilustrat în instrucțiuni. Tipul respectiv pare că este pregătit să lovească Butt, precum și să ia nume. Deși degetul său inflamat mă privește. precum și de ce se prezintă cu un ferăstrău?

Fiecare piesă a fost pre-tăiată, pre-găurită, precum și identificată, astfel încât nu a fost mult diferită decât să puneți o bucată de mobilier Ikea. V -aș sugera doar să puneți toate piesele, astfel încât să puteți vedea etichetele lor, precum și să apucați lucrurile mai repede decât să păstrați jumătate din materialele din cutie, precum și să săpați în jur de ore în căutarea L2.

Odată ce se reunesc, totul se simte super solid. Puteți vedea exact modul în care șipcile de acoperiș nu sunt doar ferm atașate, ci se blochează. De asemenea, există o zonă de bucătărie completă în interior (pe care nici măcar nu am observat -o când am ales -o) total cu arzătoare cu butoane, precum și o chiuvetă pentru … Spălați veverițele? Nu înțeleg ce se întâmplă acolo. Amintiți-vă: nu sunt permise adulți.

La început, l -am ridicat pe punte (aceasta a fost încă din aprilie, de unde și acei „viermi de polen” pe care îi puteți vedea pe punte), dar tinerii au solicitat destul de repede să -l mutăm în iarbă, astfel încât să se poată putea face fii mai departe. Consultați înapoi: nu sunt permise adulți.

Deci, aici este în curte. Atât de mic și drăguț!

Am apucat câțiva pavele de 1 dolar la House Depot pentru a pune sub el, astfel încât să nu stea pe pământ, precum și putregaiul sau ceva de genul. În plus, tinerii de genul acesta există un podea acolo pe care să se poată sta (acesta este copilul nostru acolo, așezându -se jos și … spălarea veverițelor?!?!).

Nu include vasele de flori (doar suporturile), așa că am folosit doar flori faux într -un vas negru pe care îl aveam deja de la Ikea. S -ar putea să fie distractiv să plantezi semințe cu tinerii, precum și să le urmărești să crească și ele disponibile. Deși cerbul ar mânca cel mai probabil orice am planta acolo … poate că lavanda ar funcționa?

Înainte de a sosi, nu eram cu adevărat sigur cât de mult îl vor folosi împreună (s -ar potrivi amândoi?!), Cu toate acestea ajung acolo împreună. Pe lângă faptul că, uneori, joacă un joc care include să țină mâinile, precum și să se prefacă că cadranele din zona de bucătărie, precum și spigotii sunt controale, precum și „conduc cu spațiu”.

De asemenea, acesta este un sidenot ciudat, cu toate acestea, are un maroknob real care se blochează, ceea ce este un succes surprinzător de uriaș. Ei se asigură întotdeauna că este ferm închis când pleacă. Este minunat să vezi exact cât de bine tratează tinerii când simt că este „toate ale lor”.

Nu este aproape la fel de înfrumusețat ca câteva dintre casele de joacă disponibile în aceste zile (am văzut portarii, precum și steaguri, precum și poduri, precum și tratamente pentru ferestre – precum și pot arăta uimitor atunci când oamenii îi pictează așa, inclusiv acest lucru Adorabil de referință la această casă de joacă exactă exactă) Cu toate acestea, cedrul natural merge destul de bine cu casa noastră din cărămidă, precum și John „Practic” Petersik a explicat că o casă pictată în pădure ar putea părea destul de dingy, destul de repede. Vestea grozavă este că, chiar dacă cumpărați o casă de joacă, precum și o asamblați … Tinerilor le vor plăcea. Pe lângă faptul că pare cu adevărat minunat disponibil doar metoda care este. Ca o mică cabină de bușteni, unde tinerii merg la adulți de escapadă, precum și uneori pentru a „conduce cu spațiul”.

PSST-Aici sunt o mulțime de alte actualizări legate de copii, precum și proiecte, inclusiv lucruri pe care le-am dezvoltat de la zero (cum ar fi această casă de păpuși) sau „hacked” (cum ar fi această bucătărie cu play-play).

*Această publicare conține legături de afiliere*

Mai multe postări de la Young Home Love

Leave A Comment