Household
zqehj  

Dispozitivul USB transformă PC -ul în 4 CAM CCTV Recorder

Acest dispozitiv USB pur și simplu se conectează la computer și îl transformă într -un înregistrator sofisticat de 4 CAM CCTV. Caracteristicile includ detectarea mișcării și posibilitatea de a trimite instantanee prin e -mail de la camere.

Până la două dispozitive pot fi utilizate pe computer care oferă 8 camere pe 100 de cadre pe secundă.

Acest DVR USB 4-canal transformă fără efort PC-ul sau Laptop-ul de casă sau birou într-un sistem de supraveghere convențională din industrie. Pur și simplu conectați -vă la orice port USB 2.0, ceea ce face ca acesta să fie primul DVR USB din Marea Britanie pe piață. Nu poate fi mai simplă actualizarea, ci trebuie doar să conectați un alt DVR USB, iar software -ul adaugă automat alte patru canale pentru maximum opt camere cu un total de 100fps.

Toate evenimentele de date sunt înregistrate pe mai multe HDD -uri situate în interiorul computerului sau laptopului. Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile grozave care fac din acest înregistrator video digital unul dintre cele mai bune de pe piață. Aceasta este una dintre cele mai ușoare instalații, fiind așa cum folosește USB 2.0, automobile detectează și instalează driverele, ceea ce indică tot ce trebuie să faceți, este instalarea software -ului.

Primul DVR USB PLUGGABIL HOT din Marea Britanie

Monitorizează videoclipuri cu 4 canale cu ajutorul PC-ului

Poate fi monitorizat prin e -mail și internet

Capabil să înregistreze până la 50 de cadre pe secundă (de două ori industria convențională, dar fără dificultățile de instalare).

Detectarea mișcării și căutare inteligentă la redare

Instantaneele sunt trimise la o adresă de e -mail, activate la detectarea mișcării, pe internet

Folosiți ca VoIP cu Skype ™

Mesagerie instantanee atunci când este utilizată ca webcam

50 fps maxim la calitatea rezoluției CIF

Accesați datele stocate oriunde în lume

Mai multe detalii aici

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment