Household
zqehj  

X10 MT12 TIMIN TIMER – Recenzie

Trimitere de Steve Edwards – În ultimii ani am construit o colecție destul de mare de echipamente x10, aceasta fiind unul dintre principalele lucruri care îmi plac despre x10, puteți începe cu un Configurare foarte de bază și adăugați la ea mai târziu. Sistemul meu X10 a început cu un cronometru minuscul și câteva module de plug -uri.

Vechiul meu tip de cronometru minuscul a funcționat impecabil, având în vedere că l -am avut și este încă în uz zilnic, dar, ca să fiu sincer, nu este cel mai frumos lucru din lume și atunci când am întâlnit înlocuirea ei în excursia mea săptămânală a Lots Automatizați site -ul web, am fost imediat interesat.

În cutie sunt incluse unitatea în sine, pachetul de putere, plumbul de putere și un manual mic, dar clar. Primele impresii sunt bune, unitatea este poate un pic „plastică”, dar este o îmbunătățire uriașă față de unitatea anterioară. Ecranul LED în stil vechi din anii 80 a fost înlocuit cu unul mai nou LCD retroiluminat, acest lucru permite afișarea mai multor informații, împreună cu timpul în care obțineți codul casei, indicatorul scăzut al bateriei (bateriile trebuie să mențină memoria intactă în eveniment al unei tăieturi de putere) și o indicație a stării celor patru coduri X10 corespunzătoare butoanelor dure din partea de sus.

Faceți clic pe fotografie pentru o versiune mai mare

Faceți clic pe fotografie pentru o versiune mai mare

Pentru cei fără experiență anterioară, cu un cronometru minuscul, este un controler combinat de ceas și x10 într -unul, oferă un control direct asupra a până la opt dispozitive de la butoanele din partea de sus a unității și are, de asemenea, o funcție de alarmă care, în timp ce sună un sonor la Trezește -te, poate trimite și un semnal x10, astfel încât să îl poți obține pentru a porni luminile dormitorului, de exemplu. De asemenea, este disponibilă o caracteristică de snooze.

Faceți clic pe fotografie pentru o versiune mai mare

Ceea ce face ca cronometrul să fie destul de puternic este capacitatea de a programa până la 64 de evenimente care pot declanșa automat la orele date. Programarea este simplă, de exemplu: dacă setați ora programată la 14:55, apoi apăsați butonul ON pentru modulul 2, veți programa modulul extern setat pe codul de unitate pentru a porni la 14:55 zilnic. O caracteristică suplimentară este destinată securității, evenimentele cronometrate pot fi randomizate automat pentru a aprinde și opri luminile în perioade ușor diferite în fiecare zi pentru a oferi casa dvs. „trăit”.

Cu toate acestea, am câteva probleme minore cu noul design, primul este că micul cronometru trimite doar comenzi x10, nu le poate primi, acest lucru indică faptul că, dacă utilizați orice alt dispozitiv X10 pentru a comuta dispozitivele controlate și de către TIMER TIMER Starea reală a unităților nu se va schimba pe afișaj, acest lucru este valabil și dacă utilizați toate butoanele de pornire/oprire a luminilor de pe unitatea în sine. Cu toate acestea, afișajul este benefic pentru programare, este ușor să vedeți ce faceți, astfel încât să nu vă pierdeți în cele 64 de evenimente.

Faceți clic pe fotografie pentru o versiune mai mare

A doua ciudățenie a designului este aspectul butonului, butoanele de control sunt destul de mici, aceasta se datorează în parte noului profil mai mic al unității și sunt destul de bine să se lovească fără să se uite. Există un buton de dimensiuni respectabile, dar, în mod ciudat, este setat să trimită și să „fie toate luminile pornite”. În manual se referă la acest buton ca un buton de panică. Mi se pare ciudat că o unitate creată pentru a fi folosită în fiecare zi, deoarece un ceas de alarmă trebuie să aibă un buton de panică, deoarece este controlul principal.

Faceți clic pe fotografie pentru o versiune mai mare

Din fericire, pentru cei cu un controler de automatizare a casei, cum ar fi HomeVision, aceasta nu este o problemă, am setat -o pe a mea să comite starea lămpii de dormitor cu un pic de programare.

Ultimul lucru de menționat este luminozitatea afișajului, aceasta nu este o problemă ca atare, dar dacă îți place dormitorul tău minunat și întunericul, aprinde oarecum camera.

Faceți clic pe fotografie pentru o versiune mai mare

În general, unitatea face o treabă bună pentru diversele sale funcții, deoarece un ceas de alarmă are un mare zgomot puternic pentru a vă trezi, ca un controler X10, vă oferă acces direct la mai multe coduri de unități și ca planificator X10, este surprinzător de puternic, 64 de evenimente este mult cu care să te joci.

În ciuda cuplurilor de probleme pe care le -am subliniat, cred că acesta este un upgrade bun la vechea unitate, arată mult mai bine, iar noul afișaj facilitează programarea, cel mai bine din toate acestea au menținut prețul scăzut, la 20 de lire sterline + TVA MT12 la Lets Automatizarea este o afacere!

Nou X10 Mini-Timer la Lets Automation

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment