Household
zqehj  

Recenzie: Logitech K400 Wireless Touch Tavery

Un computer recent construit pentru un proiect special (mai multe despre care va veni în curând) a adus cu acesta o cerință pentru o tastatură și mouse wireless convenabilă all-in-one.

Tastatura tactilă wireless Logitech K400 a fost exact ceea ce căutam, iar dimensiunea compactă (aproximativ 36 cms x 14 cms) reușește în continuare să încorporeze un touchpad de dimensiuni decente.

Conectarea K400 la computer este o lucrare de plug și de joc folosind minuscul receptor USB – profilul său scăzut este binevenit în special dacă îl utilizați într -un laptop. În cazul nostru, se află într -o mașină de desktop, iar extensorul plugin inclus îi permite să se așeze de la toți ceilalți conectori de pe spate, ajutând probabil propagarea RF puțin, precum și să facă mai puțin înlăturat.

Acest receptor USB „Unificație” de 2,4 GHz vă permite să adăugați până la 6 dispozitive Logitech (tastaturi, șoareci, trackballs, touchpads etc). Logitech citează o gamă de până la 10 metri și am constatat că a funcționat în mod fiabil în cadrul nostru.

Trackpad-ul este activat cu mai multe atingeri și include suport pentru gesturile Windows 8 Edge. La fel ca și butoanele mouse -ului direct sub placa de pistă, există un buton de mouse plasat gânditor în colțul din stânga sus al tastaturii. Acest lucru vă permite să țineți unitatea cu două mâini, sprijinindu -vă degetul drept pe tamponul tactil și pe stânga pe acest buton de mouse – vezi mai jos.

Tastele au o călătorie decentă și există cheile de control media pentru joc, volum în sus, volum în jos, etc. Nu există un număr de număr separat (dar este puțin probabil să cumpărați acest lucru pentru un maraton de foi de calcul Excel) și nu există niciun retrograd (deși asta este Disponibil pe fratele mai mare al K400 – Logitech K830)

Manualul promite o „durată de viață a bateriei de un an” din celulele AA Duracell 2 X care sunt incluse în cutie (bine făcut logitech) și un comutator de pornire/oprire din spatele unității ajută la salvarea puterii atunci când sunteți plecat.

K400 este optim pentru canapeaua de living și chiar funcționează cu unele televizoare inteligente și console de jocuri. Disponibil în negru (și alb pentru bucătăria dvs.) de la 30 de lire sterline.

Disponibil de la Amazon

Vânzare

7.931 recenzii

Logitech K400 Plus tastatură TV wireless touch, cu control ușor media și touchpad încorporat, tastatură HTPC pentru TV conectat la PC, Windows, Android, Chrome OS, Laptop, Qwerty UK English Layout-Negru

Media-Friendly: Tastatura TV Wireless TV K400 Plus vă oferă un control integrat și confortabil al divertismentului dvs. PC-TV, eliminând dezordinea unei tastaturi și mouse separat
Plug-and-play: Pur și simplu conectați receptorul de unificare într-un port USB, iar tastatura wireless Touchpad este gata de mers; Reglați controalele cu software -ul de opțiuni Logitech pentru a salva setările preferate
Ambalat cu putere: Construit cu control redus în minte, această tastatură TV wireless are o durată de viață de renume și lungă a bateriei de până la 18 luni (2), inclusiv un buton de pornire/oprire pentru a-l ajuta să dureze și mai mult

28,99 £

Cumpărați pe Amazon

logitech.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de publicitate pentru produse Amazon

Leave A Comment