Household
zqehj  

DIY Back-of-Door Wrapping Paine de depozitare

Așa că, după ce am finalizat garderoba dormitorului principal care se aglomerează în weekendul trecut, ne-am îndreptat interesul către garderoba Hall (care se află cel mai bine în afara ușii dormitorului nostru). Erau albumele House to Picture, videoclipuri vechi, precum și caiete, păstrări personale aleatorii, precum și o multitudine de pungi de cumpărare de rezervă. În cuvintele lui Christian de la Job Runway, a fost o mizerie fierbinte.

Metoda noastră pentru acest garderobă a fost doar să anuleze metoda Hodge-Podge fără gânduri care a produs acest dezordine. Ceea ce a implicat să pună cu adevărat albumele de imagine (există o idee de carte), precum și să nu păstreze fiecare geantă, precum și cutia pe care am adus -o „doar în caz”. În plus, a trebuit să ne dedicăm la fel de bine, precum și cea mai înfricoșătoare parte care a tăiat de pe păstrările personale care au umplut cele două turnuri de plastic pentru a elimina sertarele … toate în numele câștigării din spate importante, precum și descoperirea unei locații pentru Lucruri care au fost echilibrate de conversia de la al treilea dormitor-la-nursy.

Odată ce ne -am hotărât cu adevărat să facem acest lucru, nu a fost atât de greu. Am economisit o mulțime de „pufoase” pe care nu le -am cerut la fel de bine, întrucât s -a simțit mult mai bine să aruncăm ceva care nu ne -a implicat mult (ceea ce ne -a permis, de asemenea, să apreciem cu adevărat lucrurile care au făcut tăierea pentru că nu a fost îngropat în mijlocul grămezilor de gunoi inutil). Până la urmă, tocmai de când o imagine este veche nu implică faptul că merită întotdeauna să păstreze (avem cu adevărat nevoie de fiecare fotografie slab luminată a instituției de înaltă instituție, precum și fotografii ale spațiilor noastre de cămin aglomerate din fiecare unghi?). Așa că Sherry, la fel de bine, m -am așezat, precum și încântat într -o ultimă flip cu câteva dintre acele amintiri vechi, ne -a declarat la revedere de la o mulțime de ei, precum și i -am îndepărtat pe păzitorii care se află în loc să fie cu adevărat încântați în loc de „udat jos ”de lucruri ciudate care nu aveau nicio companie păstrată atât de mult timp. Cu toate acestea, înțelegeți că am făcut campanie pentru a păstra această imagine a unui adolescent blond Sherry care pozează cu tinerețea ei canină Dante, nu?
Videoclipurile noastre preferate

Să aruncăm o privire de garderobă. NOTĂ: În acest moment, Sherry ar dori să interpară pentru a discuta că aceștia erau pantaloni din piele de căprioară, precum și aveau un fermoar lateral, precum și din Delia. Lucruri fierbinți. Încercați să includeți doamnele dvs. gelozie.

Un ghid pe care l-am ales să ne confruntăm cu noi înșine a fost să ne limităm păstrarea conexiunii la o cutie. De exemplu, Sherry este destul de emoționant atunci când se referă la amintirile lui John + Sherry (are bilete de avion din prima noastră escapadă împreună, un șervețel de la nunta noastră, etc.). Cu toate acestea, lucrul fantastic despre ea (love ya babe) a fost atât de mult în spatele, ea a desemnat o cutie specială pentru „Memorabilia de relații”, așa că nu numai că a fost orice într -un singur loc, cu toate acestea ne -a cerut să limităm ceea ce am salvat. Dacă nu s-a format în cutie, fie nu l-am păstrat, fie am descoperit o altă metodă pentru a o memora (cum ar fi să facem o fotografie cu ea, precum și să aruncăm asta în cutie în loc să o încadreze dacă ar fi cu adevărat cu adevărat important).

În acest weekend, ne -am dat seama că ne -am revărsat din neatenție într -o a doua cutie (rușinea), așa că ne -am biciuit cel mai bine în formă, precum și lucrurile să ne ocupăm din nou de acea cutie solitară. Ceea ce s -a simțit cu adevărat excelent, deoarece a fost distractiv să flip cu orice – precum și am fost încântați să pierdem câteva produse care nu au mai implicat la fel de mult pentru a adăuga câteva lucruri noi distractive în colecția noastră de ediție limitată. Cu siguranță este esențial să descoperiți o locație pentru lucrurile care contează multe din casa dvs. (multe dintre ele sunt imagini, precum și alte amintiri), cu toate acestea, există o linie fină între păstrarea câtorva dintre cele mai semnificative produse, precum și afirmarea că fiecare ultimă rest Hârtia este specială, precum și lăsarea acestor lucruri să vă depășească încet casa. Poate interfera cu adevărat cu fericirea ta de zi cu zi (oricine privește casa curată?) Ca să nu mai vorbim de Rob You of Area, care ar putea fi mult mai bine servită pentru depozitarea altceva de care ai nevoie cu adevărat. Așadar, ne facem cel mai fin pentru a parcurge acea linie delicată (și cel mai probabil greșește pe partea minimalismului chiar de când am locuit în New York suficient de mult timp pentru a ne adapta la trăirea cu spațiu de depozitare zero).

Până la urmă ne-am îndeplinit obiectivul de a scăpa de un întreg turn de trei seriați din plastic cu trei sertare (victorie!) Prin condensarea lucrurilor pe care le-am avut (grupând ca cu like, etc.), precum și să scăpăm de șanse ciudate, precum și de șanse ciudate, precum și de se încheie (cum ar fi cardurile companiei din vechile noastre sarcini ale companiei noastre din New York, precum și caiete antice pline de misiuni ale colegiului). La fel ca și veștile grozave sunt că am câștigat într-adevăr o nouă locație pentru vidul nostru-care a fost strămutată din fosta sa casă din garderoba acum în curs de activitate-împreună cu firul nostru fără riscuri (avem într-adevăr o cutie de depozit de securitate la bancă, deci nu este plin de „obiecte de valoare” în sine, cu toate acestea, este locul în care stocăm lucrurile precum un CD al imaginilor noastre de evenimente de nuntă, precum și videoclipul nostru pentru evenimentul nostru de nuntă, împreună cu copii ale altor moți de neînlocuitmentos pe care am dori să -l facem printr -o casă de acasă – doar în caz).

În ziua de sâmbătă după -amiază, am fost lăsat să mă simt destul de mulțumit de modul în care garderoba Hall se formata – er, care se ridică.

Dar Sherry avea planuri mai mari în magazin. Deoarece, de asemenea, și -a pierdut hârtia de ambalare/stația de papetărie din Nursery Switcheroo, a fost în căutarea unei noi zone de depozitare pentru aceste lucruri. Genti cadou, panglici, precum și hârtie de ambalare au fost trecute temporar deasupra unei rufe, precum și ulterior au fost transferate într -o coșul de depozitare subestimat în dormitorul de oaspeți …

… Cu toate acestea, cu aplecarea să ajungă să fie mult mai mare dificultate pentru adorabilul meu doamnă Prego, Sherry a văzut o mirozitate niciodată folosită pe spatele ușii garderobei din sală (datorită lemnului din lemn în dormitorul nostru), precum și a vizualizat instantaneu un tratament pentru situația ei de ambalare subestimată. Practic, am văzut de fapt becul să continue în timp ce se uită la acea ușă care îi spăla bărbia.

Așa că a apărut oglinda (mulțumesc câtorva trageri rapide ale benzilor de comandă 3M pe care le-am folosit inițial pentru a-l ține pe loc), precum și oprit am mers la Target pentru a descoperi un fel de soluție de agățare a hârtiei de ambalare din spate /Caddy. Cu toate acestea, atunci când am fost reamintiți rapid că ținta nu este un magazin de containere … precum și ceva atât de special nu a fost găsit nicăieri. În schimb, ne -am așezat pe trei dintre aceste „coșuri CD Wire” care au arătat garanție (la vânzare pentru doar 5,39 USD pe pop).

Conceptul nostru uriaș a fost să -i înșurubați cel mai bine pe ușă, deoarece păreau despre dimensiunea ideală pentru papetărie de casă, hârtie de ambalare, plicuri, precum și alte accesorii aleatorii. La fel ca tot ce a fost nevoie a fost o presiune puțin cu o șurubelniță pentru a produce o deschidere cu șurub în spatele coșului de cablu …

… cu care am înșurubat cel mai bine (și în ușă) în două locații pentru a ne menține coșurile bune, precum și constant.

În aproximativ cinci minute, jumătatea superioară a ușii a fost echipată cu două pubele distanțate de aproximativ opt centimetri distanță pentru papetărie, cărți de naștere, plicuri, precum și alte parafernalii legate de cadouri:

Iar jumătatea de jos a ușii a obținut al treilea coș pe care l -am organizat pentru a utiliza pentru a stoca hârtia de ambalare. Cu toate acestea, din moment ce nu doream ca hârtia să se afle de fiecare dată când am deschis sau am închis ușa, a trebuit să facem o metodă pentru a menține repede. Soluția noastră? Înșurubând două cârlige de haină albă cel mai bine în ușă, la aproximativ douăzeci de centimetri deasupra marginii superioare a coșului. Aceste cârlige – împreună cu o panglică pe care am pus -o în jur – au produs o „centură de siguranță” bună pentru hârtia noastră de ambalare (care poate fi încă rapid alunecată, precum și din spatele panglicii, ori de câte ori ne cerem).

Apoi, într -un atac de energie remarcabil, care ar putea fi asociat doar cu adevărat cuibărit, Sherry a ales că ora 20:45 duminică seară a fost momentul ideal pentru a atinge tot ce a dat jos din lemn în interiorul garderobei, pe care nu le -a ajuns încă să picteze încă să picteze . Deci, înainte de a putea afirma „nu vă așteptați să fiți epuizat în al treilea trimestru?” Soțul meu a avut un galon de vopsea de garnitură de proaspăt fără VOC crăpată, precum și a pictat furios tunsul din lemn întunecat, raft, precum și chiar dibra de acolo. La fel de bine, ar trebui să recunosc că arată mult mai curat, precum și prezent, datorită jobului ei de vopsea de duminică seara. Chiar dacă am crezut că era nebună la acea vreme …

De asemenea, veți observa că am redus și mai mult toate acele pungi de cadouri colectate, precum și am adăugat un organizator de pantofi/pulover agățat (un cadou total gratuit de la un prieten- mulțumesc Kristin!) Cu siguranță este bine să ai un caddy plin de lucruri precum hârtia de țesut, o cutie cu etichete mai mici, precum și toate materialele de biți, o cutie plină de panglică, precum și mici cutii și containere cadou adăpostite în cutii cadou mai mari pe care le putem utiliza ori de câte ori Evenimentul lovește. Totul se întoarce la grupare ca și cu like-ul, așa că, în loc să ne răspândim livrările de ambalare în toată casa, avem acum un tip de tip unic-înveliș de hârtie în dulapul holului nostru. Ceea ce bate cu siguranță oglinda neutilizată de 5 dolari, care a atârnat anterior pe spatele acelei uși.

Și, într-adevăr, Sherry a pictat părțile negre pietricele ale distribuitorului nostru de pungi de plastic montat pe perete în timp ce ea ataca garnitura. Este o doamnă sălbatică, precum și ea nu poate fi oprită. Cu toate acestea, pentru creditul ei (recunoscut de nebun), se îmbină acum mult mai bine. Chiar dacă este o metodă absurdă de a petrece patru minute din viață. Într-adevăr, întregul garderobă arată destul de grozav, în special gândindu-mă la asta, așa cum arată așa câteva zile mai devreme:

Așadar, păstrând această treabă, ne-am îndreptat în sfârșit interesul către rafturile de obicei, deasupra rufelor, (ne place acele jaluzele de bambus, cu toate acestea au fost ca o dificultate personală de a fi cât se poate de neplăcute, deoarece totul este atât de bine ascuns). De program înțelegeți deja că un pas uriaș în îmbunătățirea acestei zone a fost obținerea tuturor hârtiei de ambalare aleatoriiîn dulapul holului. Cu toate acestea, încă mai existau mult mai multe reduceri/curățare a programului pentru a obține această fiară a unei fotografii anterioare.

Desigur, nu a existat prea multă știință pentru curățarea acestei zone, deoarece a experimentat mai puțin din multe lucruri la fel de multe, precum și mult mai mult, de la aruncarea rapidă a lucrurilor acolo, în loc să descopere cu adevărat o locație înțeleaptă pentru ei, precum și o grupare ca și cu like -ul ( Deși ne -am aruncat șarpele de scurgere ruginite, precum și, în principal, inutil, pe lângă reciclarea telefoanelor mobile pe care le -am înlocuit în august, precum și am menținut acolo cu visele de a le contribui „într -o zi”). La fel de bine că aș dori să fac câteva puncte pentru a face voluntariat cu adevărat pentru a vid praful care se colecta acolo. protejat în bărbăția mea? Verifica.

Până la urmă nu am reinvent roata de acolo, am aruncat doar lucrurile, precum și am organizat un pic, ceea ce a dus la o zonă de eliberare foarte apreciată, care este acum pregătită pentru cine știe-ce (ghicitul nostru: mult mai mult Lucruri pentru copii- cel puțin asta ne spune toată lumea). Indiferent de ceea ce ajunge să trăiască acolo în linie, respirăm doar o înțelegere mai simplă că avem o zonă mult mai goală în casa noastră, care nu este foarte cuprinzătoare, pentru a stoca lucrurile pe măsură ce gospodăria noastră crește. Whew.

Așadar, acesta este sfârșitul extravagantei de weekend în weekend. Un lucru pe care îl recunoaștem acum nu a fost prins fotografic au fost sarcinile pe care le -am rulat după ce s -a terminat, ceea ce a inclus:

Aducerea unei pungi mari de haine, încălțăminte, precum și accesorii într -o cutie regională de îmbrăcăminte (dacă nu înțelegeți unde să mergeți în „capotă”, încercați să mergeți pentru o armată de mântuire sau o bunăvoință lângă dvs.)

Revenind o mulțime de cărți/haine/DVD -uri, precum și alte produse împrumutate la doi dintre amicii noștri, precum și un membru al gospodăriei (luminându -ne prin urmare tondurile în mod substanțial, precum și să ne câștigăm puncte pentru aceste returnări în timp util)

În cele din urmă, reciclarea propriilor telefoane mobile- da, cele pe care le-am înlocuit metoda în august- la cea mai fină achiziție (după câteva încercări de a le dona la magazinele regionale sau departamentele autorităților pentru declanșatori precum femeile bătute sau relieful Haiti ne-au eșuat)

Renunțând la două saci uriașe de cărți vechi, precum și reviste la un magazin de carte utilizat regional (biblioteca comunității dvs. le poate lua și ele, cu toate acestea, al nostru acceptă doar lucrurile în perioadele specifice ale anului)

Aducând toată modificarea pe care am descoperit-o în Coinstar (s-a prezentat în câteva dintre poșetele vechi ale lui Sherry, mașina noastră, esențialul meu și bolul de poșetă lângă ușă, precum și banca noastră de piggy- lucrul nebun este că am făcut 54 de fasole pentru Problema noastră- nu este rău, nu?)

În cele din urmă, am cheltuit în jur de 16 dolari pentru acele trei coșuri de cablu pe care le-am agățat pe spatele ușii garderobei Hall, precum și datorită abandonului nostru de modificare, am făcut 54 de dolari. Așadar, dacă scădeți achizițiile noastre de coș, am încă o valoare de 38 de dolari, ceea ce a fost cu siguranță glazura de pe tortul cu spațiu extra-stocat. Oricât de suficient despre noi. Să vorbim despre garderoba ta Sitch. Dacă nu v-ați împărtășit deja aventurile sau sugestii de dezgropare a garderobei în postarea din această dimineață, am dori să auzim totul despre cele mai bune chiar aici-în special dacă v-ați descoperit eliminând păstrarea personală, producând noi servicii de depozitare sau descoperind Noi metode de reutilizare sau reciclare a produselor pe care le -ați curățat. Oh, precum și dacă aveți poze de împărtășit, accesați pagina noastră de Facebook pentru a le publica pentru ca toți să le vadă.

Mai multe mesaje de la Young Home Love

Leave A Comment