Household
zqehj  

Îndepărtarea noului pad

este vineri! Să -l facem pe Mathy aici. Până acum, înțelegeți că sunt un tocilar pentru a aduce fapte și cifre (aici este afișarea A, precum și afișarea B), așa că atunci când Sherry, precum și am început să observ câteva statistici distincte despre noua noastră casă, gâtul meu a izbucnit în esență cu „lemmedosomeinfographicsPleeeease”.

Indiferent dacă era cu adevărat dornică de concept sau era doar îngrijorată de faptul că nu este de acord să mă transforme într-un stat-statisticist bestial, această publicație s-a născut. Întotdeauna sfârșim prin a iubi mesaje de capsulă aleatorii, cum ar fi cel mai mult în retrospectivă (este distractiv să ne uităm înapoi la lucrurile pe care, cel mai probabil, le -ar fi uitat altfel, așa, acest lucru, acest lucru, acest lucru, precum și acest lucru). Așadar, în numele unor distracții în fruntea din săptămână (pentru că, ați ghicit, suntem pictura agitați ceva) chiar aici sunt faptele infografiate despre viața din noua noastră casă:

Ce adevăr te -a lovit cel mai mult? A fost ciudata problemă a păsărilor sub-sticlă a lui Sherry? Exact cum respiră!?
Videoclipurile noastre preferate

Dormitorul nostru: 10 luni în
Iată o privire la dezvoltarea în dormitorul nostru, la zece luni de la mișcare. Am rearanjat un pic, precum și am produs un garderobă (în sfârșit!) Într -un perete gol.

0 secunde de 1 minut, 3 secunde

Trăi
00:25
02:03
01:03

Mai multe mesaje de la Young Home Love

Leave A Comment