Household
zqehj  

Video: New Loxone Space Comfort Sensor Tree

Aici este cel mai nou modul de copac al lui Loxone, senzorul de confort pentru cameră …

În casele noastre, o temperatură plăcută integrată cu mare calitate de înaltă calitate – înțeleasă colectiv ca climă spațială – are o influență considerabilă asupra bunăstării noastre generale. Dacă temperatura, umiditatea, precum și calitatea aerului nu sunt în armonie, acest lucru poate afecta cu adevărat comportamentul nostru general sau chiar sănătatea noastră.

Cu senzorul de confort spațial, Casa Loxone Wise poate acum verifica în mod fiabil variabilele esențiale care influențează climatul spațial; temperatura, umiditatea, precum și nivelurile de CO2. Cu aceste informații, o casă Loxone Wise ar putea garanta că clima din fiecare spațiu din casa dvs. este dreaptă, toată ziua.

Versiunea 10 a aplicării software-ului Wise House este ambalată cu îmbunătățiri pentru controlul climatic spațial înțelept, deci vom elibera V10, precum și un senzor de confort spațial împreună la sfârșitul lunii septembrie. Puteți pre-comandați astăzi copacul senzorului de confort spațială pentru a obține dvs. ca parte a primului transport, precum și veți beneficia de climatul spațiului perfect în cel mai scurt timp!

Previzualizarea partenerului Loxone Software V10 este doar afară, precum și eliberarea oficială va fi oferită în jurul sfârșitului acestei luni. Inspectați videoclipul de mai jos pentru a vedea exact cât de rapid poate fi instalat senzorul de confort pentru cameră …

loxone.com.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn.
Pinterest2.
E-mail
Mai mult

Whatsapp.
Imprimare

Skype.
Tumblr.

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment