Uncategorized
zqehj  

Antiquing în Toronto

Unul dintre lucrurile excelente despre a trăi într -un oraș imens, cum ar fi Toronto, este descoperirea bijuteriilor ascunse – zone neprevăzute pe care este posibil să nu le frecventezi, cu toate acestea oferă resurse uimitoare. O locație pe care îmi place să o optez pentru mobilier antic este 507 de antichități, găsite în apropiere de Queen Street East, precum și DVP. Alegerea lor de mobilier, precum și accesorii este uimitoare. Fii pregătit, totuși – va trebui să săpați și să luați mult timp pentru a prelucra inventarul, ceea ce poate fi un pic descurajant. De asemenea, aș sugera să apelați înainte pentru a vă asigura că showroom -ul este deschis. Poate chiar aduc o lanternă, la la culegătorii americani. Dacă căutați ceva vechi, precum și minunat, această locație poate fi corectă.

Ușa din față pare neașteptată …

Urmați indicațiile către showroom -ul de la nivelul inferior – va trebui să fiți zbuciumate în această poartă. Credeți de ea ca o aventură.

Odată ajuns în interior, scara tipului de clădire te suflă. Rânduri pe rânduri de antichități îngrămădite.

Da, ei pot obține dulapul în partea de sus a stivei pentru tine, dacă ești interesat.

Întorcând un colț, am fost încântat să văd că au început să facă bilanț al tuturor stocurilor. În cele din urmă, toate vor fi pe internet de vânzare. O veste atât de excelentă.

Vezi aceste oglinzi frumoase, candelabru, precum și Armoire. Îmi plac și scaunele ocazionale.

Aflați unde i -a plăcut fostul meu asociat Michael Penney să caute antichități.

Credite foto: 1-6. Morgan Michener

Leave A Comment