Uncategorized
zqehj  

Klevio introduce un interfon înțelept care deschide ușile cu telefonul dvs.

Klevio este un interfon înțelept care vă deschide ușile utilizând telefonul dvs. – fără a înlocui încuietori existente, capabile să deschidă mai multe uși, precum și cu secretele online comandate rapid la a Gama de persoane cu aplicația – acoperind orice de la House pentru a lăsa aparatul de curățare la accesibilitate, precum și închirierea oaspeților Airbnb să gestioneze mai multe clădiri de la distanță. Secretele online pot fi gestionate pe baza timpului, precum și locul – astfel încât curățătorul dvs. poate deschide ușa atunci când este în fața lui.

Mai degrabă decât înlocuirea încuietorilor dvs., precum și a cheilor, Klevio One link-uri către un sistem de interfon existente în interiorul unei case, precum și operate prin intermediul unei aplicații IOS sau Android. Klevio poate fi montat în orice tip de casă fără nici o cerință de modificare a încuietorilor existente. Funcționează cu mai multe uși, precum și cu o cerință de a personaliza zona comunală a clădirilor apartamentelor atunci când îl instalați, deoarece gadgetul se găsește în apartament. Aplicația se leagă de dispozitiv, permițând persoanelor să-și deschidă ușile personale, precum și de oriunde, cu o lovitură, precum și apăsarea unui buton.

Primul produs, Klevio One, este un interfon înțelept care vă permite să deschideți ușile, precum și să împărtășiți secrete digitale de oriunde, utilizând telefonul.

Dispozitivele sunt acum oferite pentru a fi instalate în Londra care respectă un pilot de succes cu 1.000 de utilizatori; Creșterea către principalele orașe din Marea Britanie este organizată pentru mai târziu în acest an

Klevio poate fi utilizat în orice din casa dvs. într-o rețea de unități pentru întreprinderi

Afacerea a crescut de 1,2 milioane de lire sterline până în prezent de la îngerii din Londra proeminenți, inclusiv co-fondatori ai OneFinestay, precum și localglobe

Klevio este complementară secretelor tradiționale, mai degrabă decât un înlocuitor. Oferă persoanelor cu alegeri noi pentru a se ocupa de casele lor, precum și proprietățile fără nici un fel de pericol pentru securitate. Persoanele fizice își păstrează încuietori existente, precum și secretele vechi ca o copie de rezervă, precum și utilizarea lui Klevio nu este evidentă pentru oricine din afara clădirii.

Cu Klevio, indivizii pot împărtăși, de asemenea, precum și revocați secretele digitale instantaneu, o funcție disponibilă la îndemână ori de câte ori cineva are nevoie să obțină acces la o casă când proprietarul nu este prezent sau să lase într-un oaspete Airbnb sau un antreprenor.

Greg Marsh, Co-fondator OneFinestay, precum și un finanțator timpuriu în Klevio, a declarat: “Gestionarea mai multor proprietăți este greu. La Onefinestay am tratat nenumărate case de vârf în centrele orașului. Pe lângă faptul că am realizat exact cât timp am pierdut obtinerea de secrete oaspeților noștri, am început să lucrăm la sistemul de intrare fără cheie care a fost astăzi perfecționat ca Klevio. Klevio economisește timp pentru gazdele de apartamente, managerii de proprietăți rezidențiale, precum și gospodăriile și, ca dispozitiv înțelept, ea îmbunătățește, de asemenea, securitatea. Sunt mândru să văd ceva ce am inventat la o singură dată a ajuns să fie un produs de clasă de clasificare în sine. Mai mult decât orice este un testament la munca dificilă, precum și expertiza echipei Klevio. ”

În prezent, Klevio este oferit în Londra, unde 1.000 de persoane au testat secrete digitale într-un pilot de succes de 10 luni. Afacerea are planuri de extindere a protecției în Marea Britanie, precum și dincolo de acestea.

Specificații

Dimensiune (mm): 160 x 160 x 34

Conectivitate: Bluetooth 5, WiFi B / G / N (2.4GHz, WPA2)

Putere: 12V / 2A, sursa de alimentare 100-240V ~ 50 / 60Hz 0.5A

Compatibilitate Intercom: O varietate largă de sisteme de interfonie, inclusiv sisteme de 2 fire, precum și 5 fire

Prețuri

Consumatorii pot selecta din diferite pachete care includ două versiuni diferite ale gadgetului Klevio One (unul cu WiFi, numai și unul cu WiFi, precum și 4G), precum și tipuri de instalare. Klevio poate fi montat în case fără un sistem de interfon preexistent. Klevio One cu WiFi costă 249 de lire sterline, precum și 299 de lire sterline cu WiFi, precum și 4G (are nevoie de minimum de 12 luni de membru pentru £ 5 / lună). Instalarea este scoasă de un instalator Klevio aprobat, precum și de costurile de £ 150 pentru o casă sau 250 de lire sterline pentru un apartament.

Pentru mai multe informații, la Klevio.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn.
Pinterest
E-mail
Mai mult

Whatsapp.
Imprimare

Skype.
Tumblr.

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment