Uncategorized
zqehj  

Site nou pentru IP CCTV

Am primit acest comunicat de presă pe o nouă afacere din Marea Britanie specializată în ofertă, precum și instalarea tehnologiilor de supraveghere IP.

“Dispozitivele CCTV analogice au contribuit cu siguranță în reducerea criminalității, această inovație are nevoie de investiții în dispozitive costisitoare, precum și facilități pentru a se asigura că criminalii pot fi monitorizați în mod eficient. Inovația camerei IP poate fi implementată pentru o fracțiune din cheltuielile care utilizează infrastructurile de rețea existente precum și o inovație inteligentă, care pot urmări mișcările indivizilor fără cerința unui operator prezent. Adăugați acest versatilitate de a gestiona, precum și camerele de ecran de oriunde în lume pe o conexiune web Ei bine, deoarece beneficiile au ajuns să fie extrem de tangibile ..

Soluțiile ISEC sunt o afacere recent stabilită specializată în instalare, precum și furnizarea de automatizare a casei, precum și tehnologiile de supraveghere IP. Cu sediul în Ravenshead; Nottingham, afacerea oferă o mare varietate de produse, precum și servicii cu un site de comerț electronic contemporan, precum și atrăgătoare, cu oferte de informații utile. Site-ul este în principiu împărțit în două, prima secțiune acoperă camerele IP sau de rețea, care pot fi cumpărate pe Internet cu un extrem de slick, precum și ușor de utilizat pe sistemul de cumpărare pe Internet. Un serviciu de instalare atât pentru aplicații industriale, cât și pentru aplicații rezidențiale, fiind disponibil, utilizând cea mai recentă inovație digitală care poate fi integrată cu alarme de burghez, mașini de vânzare, precum și sistemele CCTV analogice existente.

A doua parte a site-ului acoperă instalarea tehnologiilor de automatizare a casei, precum și din nou este plină de informații utile, inclusiv broșuri PDF descărcabile. ISEC Solutions se specializează în totalizarea automată a casei, inclusiv controlul iluminării, cinematografia casei, distribuția audio vizuală, precum și supravegherea digitală. Oferind automatizări personalizate, precum și soluții de integrare pentru arhitecți, designeri de interior, designeri, precum și proprietarii de case. ”

Pentru informații suplimentare, consultați www.isec-solutions.co.uk

sau intrați în contact cu info@isec-solutions.co.uk

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn.
Pinterest
E-mail
Mai mult

Whatsapp.
Imprimare

Skype.
Tumblr.

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment