Household
zqehj  

Cytech dezvăluie interfața Lightwaverf pentru Comfort Security System

CyTech a adăugat încă un alt sistem la listarea lor de gadgeturi care pot fi controlate din securitatea lor de confort, precum și din panoul de automatizare a casei. Noua configurație permite acum utilizatorilor Lightwaverf să -și gestioneze sistemul de la confort …

Astăzi anunțăm că Comfort este acum capabil să interfațăm în sistemul Lightwaverf de la JSJS Designs. Acest lucru are nevoie de UCM universal cu interfața Ethernet, precum și WiFi-Link de la Lightwaverf. Împreună, această configurație aduce gestionarea sistemelor de pe un iPhone sau iPad.

Folosind confort, precum și UCM universal, comenzile pot fi trimise la orice tip de dispozitiv Lightwaverf. Universal UCM permite interfațarea a aproape orice tip de a 3 -a sistem de automatizare a casei de sărbătoare cu confort. Acest lucru poate fi comandat cu o interfață RS232, RS485 (izolată) sau Ethernet în funcție de gadgetul care va fi conectat.

UCM universal poate fi programat pentru rata de transfer, paritate, sumă de control, precum și pentru alți parametri pentru a se potrivi cu cel al celui de -al treilea dispozitiv de sărbătoare. Are o interfață individuală care permite trimiterea oricărui tip de comandă către dispozitiv. Comenzile sau mesajele pot fi, de asemenea, obținute de la celălalt gadget, precum și mapate în registre de confort, precum contoare, senzori, secrete de tastatură, precum și intrări online. Cu toate acestea, produsul Lightwaverf este doar o modalitate, adică acceptă comenzi, cu toate acestea nu trimite starea.

O notă de aplicație despre exact cum să configurați, precum și să programați UCM universal pentru a vorbi cu Lightwaverf poate fi descărcat aici. Manualul universal UCM este oferit aici

Disponibil de la Amazon

#
previzualizare
Produs
Rating
Preț

1

Lightwaverf Set de pornire a 2 -a Gen Power

24 recenzii

170,61 £

Cumpărați pe Amazon

2

Lightwaverf House sau Away Button White JSJSLW929

1 recenzii

49,00 GBP

Cumpărați pe Amazon

3

Lightwave L21 Wise Dimmer, 1 bandă, oțel inoxidabil – funcționează cu Alexa, Google Assistant, Homekit ….

509 recenzii

59,95 GBP

Cumpărați pe Amazon

4

Lightwaverf JSJSLW400BLK 1 GANG 1 Metodă 250 W Master Light Dimmer Comutator – Chrome negru

7 recenzii

56,88 GBPCumpărați pe Amazon

5

Termostat de casă Lightwaverf

Nu există încă scoruri

118,40 £

Cumpărați pe Amazon

6

Lightwaverf de Deta Link 9525 Setter de scenă wireless cu inserții albe (Chrome)

3 recenzii

14,95 £

Cumpărați pe Amazon

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

Leave A Comment