Uncategorized
zqehj  

Z/IP ZIPR extinde rețelele Z-Wave la mii de dispozitive peste IP

În zilele trecute, dacă planifici o instalare Mega Z-Wave, poate te-ai oprit pentru a lua în considerare numărul maxim de noduri permise.

Dar acum că există un IP cu două sensuri către Z-Wave Bridge, multe dintre aceste limitări.

ZIPR este un design de referință Gateway și acum a fost lansat la o instalație comercială mare, am întrebat Sigma Designs ceea ce implică acest lucru în termeni utili.

Ne -au spus …

În mod normal, puteți avea 232 de noduri pe o singură rețea, dar companiile legează rețelele împreună cu straturile noastre de software Z-Wave pentru IP (Z/IP). Hotelul Wynn din Las Vegas are 68.000 de noduri în 2.800 de camere, unde fiecare cameră este o rețea cu până la 30 de noduri în apartamentele mari și toate camerele sunt conectate prin Z/IP.

ZIPR este un pod bidirecțional și este compatibil IPv6.

ZIPR este o poartă „specifică pentru neaplicare”. Pur și simplu îl conectați la o rețea IP folosind conexiunea Ethernet și o adăugați la o rețea Z-Wave. Instantaneu, adresele IP vor fi atribuite fiecărui punct sau funcție znajeră Z-Wave. Dacă rețeaua IP utilizează adresa IPv4, acestea vor fi adrese IPv4; Dacă IPv6, acestea vor fi adrese IPv6. Utilizatorul din partea IP poate comunica acum pe deplin cu rețeaua Z-Wave folosind mesaje de la Datagram Protocol (UDP) utilizator. Acesta este un pod bidirecțional cu funcție completă.

Disponibil acum pentru aproximativ 50 de dolari: mai multe postări Z-Wave

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment