Household
zqehj  

Puteți ajuta cu documentarul de securitate Hi-Tech Channel 4

Am fost contactat de producătorii de documentare câștigătoare a premiului BAFTA, Century Films for Ajutor cu următorul lor proiect și este chiar pe strada noastră! Sunt dornici să vorbească cu pasionații de automatizare a casei care s -au montat sau sunt pe cale să se potrivească sistemelor inteligente de securitate pentru locuințe de înaltă tehnologie în casa lor. Citiți mai departe pentru toate detaliile despre cum puteți ajuta

„Century Films, una dintre cele mai prestigioase și respectate companii de televiziune de fapt din Marea Britanie, au fost recent comandate de Channel 4 să producă un documentar de prim-time care explorează numărul tot mai mare de proprietari britanici care investesc în sisteme de securitate electronică avansată pentru a-și proteja casele.

Suntem foarte dornici să vorbim cu pasionații de automatizare a casei care au încorporat – sau pot fi pe cale să încorporeze sau să actualizeze – sisteme automate de securitate pentru locuințe în casele lor. Acesta nu este un documentar despre securitatea celebrităților, VIP-urilor sau a super-bogatelor; Este vorba despre numărul tot mai mare dintre noi pentru care securitatea internă este o prioritate ridicată. În această etapă, căutăm pur și simplu să vorbim cu proprietarii de case care au sisteme avansate de securitate pentru a le spune despre programul pe care îl producem și le punem câteva întrebări simple. Acest documentar reprezintă o oportunitate excelentă pentru pasionații de automatizare a locuințelor de a demonstra cât de departe a ajuns tehnologia de securitate internă în ultimii ani, iar nivelul ridicat de securitate este că este capabil să ofere.

Suntem foarte conștienți de faptul că cei care prioritizează securitatea internă pot avea sensibilități cu privire la discutarea problemelor și sistemelor lor de securitate cu un membru al mass -media. Aș fi foarte recunoscător dacă ai putea să -ți asigurăm orice clienți care credeți că ar putea fi potriviți ca toate apelurile telefonice să fie în cea mai strictă încredere și să ne vorbească în niciun fel nu le va angaja în niciun fel de implicare suplimentară în documentar. Dacă am merge la filmare, am lua toate măsurile pentru a ne asigura că securitatea lor nu a fost compromisă de procesul de filmare în niciun fel (de exemplu, prin a nu dezvălui detalii despre unde locuiesc în Marea Britanie). Pentru a vă oferi alte informații despre Century Films: Century este o companie de producție documentară premiată. Am câștigat cel mai bun documentar BAFTA de două ori în ultimii patru ani, pentru Make Me Normal (Channel 4), un documentar despre o școală pentru tinerii cu tulburări de spectru autist și Feltham Sings (Channel 4), un film despre un tânăr infractor al unui tânăr infractor instituţie. Ne mândrim că facem filme conștiente social, de multe ori lucrăm în colaborare cu instituții și organizații majore. În ultimii ani, am făcut documentare o casă rezidențială pentru persoanele cu dificultăți de învățare și comportament, instituție a unei tinere infracțiuni, o școală pentru copii cu autism și un centru de reabilitare a drogurilor. Dacă este necesar, putem oferi referințe de la oricare dintre instituțiile cu care am lucrat, inclusiv biroul de interne al guvernului britanic. Pentru mai multe despre filmele Century, consultați www.centuryfilmsltd.com.

Ne -ar plăcea să auzim de la oricine este interesat să afle mai multe despre această oportunitate. Vă rugăm să contactați directorul Jamie Balment, pe jamie.balment@centuryfilmsltd.com. În mod alternativ, vă rugăm să telefonați Jamie la 0207 378 6106 sau 07770 853982. ”

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment