Uncategorized
zqehj  

DIY: casă simplă de turtă

intimidată de credința de a construi o casă completă de turtă? Această simplă mâner, meșteșugul tradițional de vacanță dovedește că faptul că face doar fațada, precum și puțini copaci, produce exact același efect minunat. Plasarea unui votiv în spatele imitării strălucirii unui foc de foc văzut cu ferestrele, în timp ce un strat de nucă de cocos mărunțită este în picioare pentru zăpadă. Această fațadă a fost realizată de Allyson Bobbitt & Sarah Bell din Bobbette & Belle, precum și împărtășim rețeta pentru turtă, precum și glazură regală din noua lor carte de bucate, Bobbette & Belle: rețete tradiționale de la The Celebrate Pastry Shop. Duo -ul Toronto oferă sfaturi practice despre cum să vă construiți propriul dvs., mai jos.

Sfaturi de gheață și gheață regală

Iată câteva sfaturi profesionale pentru a vă asigura că Gingerbread, precum și glazura regală ies excelentă de fiecare dată!

Fișe de copt liniați cu hârtie pergament sau silicon pentru o suprafață antiaderentă. Acest lucru va asigura că proiectarea de turtă se ridică rapid atunci când piesa.

Aluatul de turtă laminat trebuie să fie manipulat cu atenție, precum și să aibă nevoie de timp de răcire la frigider pentru a lăsa șuvițele de gluten să se relaxeze. De asemenea, puteți îngheța aluatul dacă îl faceți înainte să vă construiți casa de turtă.

Gheața regală este simplă de făcut, precum și uscată. Începeți conducte cu un vârf de conductă mai mare, precum și treceți pe un vârf mai mic, pe măsură ce vă simțiți mai confortabil.

Dacă utilizați imediat gheața regală, păstrați -o acoperită în vasul de amestecare, precum și locația din nou pe mixer timp de un minut, oricând începe să pară spongioasă. Dacă gheața a fost păstrată pentru o utilizare viitoare, bateți -o bine cu mâna sau locația din nou pe mixer, precum și amestecați timp de un minut înainte de utilizare.

Dacă v -ați copt bucățile de turtă, însă nu intenționați să le asamblați câteva zile, le puteți înfășura în folie de plastic, precum și folie, apoi înghețați.

Instrucțiuni de fațadă de turtă

Faceți un șablon de acasă folosind carton sau hârtie, precum și locația deasupra aluatului rulat.

Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia forma și ferestrele.

Coaceți turtă până când este frumos, precum și crocant (aluatul moale de ghimbir poate să nu se ridice bine atunci când este asamblat).

Odată ce aluatul iese din cuptor, precum și este încă cald, utilizați o noapte ascuțită a bucătarului pentru a tăia marginile, astfel încât acestea să fie drepte: acest lucru va face mai ușor de asamblat mai târziu

Decorați acasă, precum și copacii cu gheață regală, precum și permiteți să se usuce complet.

Când gheața regală este complet setată, utilizați o glazură regală groasă pentru a lipi piesele dvs. împreună sau, dacă nu este consumată, utilizați un pistol cu ​​lipici fierbinte

Lipiți copacii într -o bază pătrată, precum și ajutați -i să -i susțină cu stick -uri de popsicle până când se stabilesc.

Pentru a face casa, așezați -o plat pe o masă cu stil care se ocupă de jos, precum și atașați un triunghi perpendicular pe spatele fațadei pentru a ajuta să -l păstreze în poziție verticală.

Lăsați să se usuce înainte de a sta fațada înapoi.

Leave A Comment