Uncategorized
zqehj  

Toamna 2012 Toronto Gift Show

săptămâna trecută, colegul meu Kimberley Brown și cu mine am luat o zi pentru a verifica emisiunea de cadouri din Toronto la Centrul Internațional. Aceasta este o expoziție comercială semestrială pentru a dezvălui produsele și tendințele noi și interesante pentru sezonul următor.

În timp ce am vizitat spectacolul, am evaluat mostre de Nespresso și am aruncat o privire asupra gadgeturilor noi și interesante pe care le puteți găsi sub bradul dvs. de Crăciun în acest an (știu – deja!).

Iată câteva dintre elementele care mi -au vorbit la spectacol:

Aceste frumoase piese tapițate sunt de Lady Rosedale. Compania cu sediul în Markham a avut câteva țesături noi cu adevărat grozave pentru perne și alunecări în culorile primare, precum și câteva șervețele uimitoare de lenjerie, care ar fi cadouri ideale pentru gazdă pentru un weekend departe la o cabană, o lojă sau tabără. Au avut, de asemenea, o oarecare inspirație Union Jack – o tendință pe care am văzut -o în numeroase dintre standuri la spectacol.

Steven & Chris a fost următoarea noastră oprire demn de remarcat. Acești doi bărbați remarcabili sunt iubiți de editori de casă și casă și am fost încântat să văd noua colecție. Cabina lor, ca numeroase altele, a fost înființată ca diverse viniete. Două dintre zonele mele preferate au fost prima dată cu un hit de glamour, iar acesta al doilea cu o linie de trib.

Conectat direct la standul Steven și Chris a fost stilul COBI. COBI a prezentat culori vibrante, primitoare pentru sezonul de sărbători – cu siguranță ceva pentru toată lumea.

Pentru iubitorii de cafea, cel mai nou model al lui Nespresso – lansat în luna septembrie – este sigur că va fi un hit Come Christmas. Acest model se numește „U”, deoarece atât rezervorul de apă din spate, cât și porțiunea de scurgere din față pot fi mutate în ambele părți ale dispozitivului și ținută cu magneți, ceea ce face ca dispozitivul să fie o formă U. Funcțiile deasupra dispozitivului sunt, de asemenea, foarte elegante. Pe tot acest dispozitiv este foarte compact și util pentru spații mici.

Acesta a fost doar un fragment al produselor noi interesante pe care le -am găsit pentru anul viitor. Fii atent la alții în problemele viitoare de vacanță!

Pentru mult mai multe tendințe, parcurgeți galeria foto economică din 2012.

Credite foto: 1-7. Holly Meighen

Leave A Comment