Household
zqehj  

Auto-Promotion – cum se face fără Alienator Toată lumea?

Da, titlul este o întrebare care nu o declarație. Acesta este un drum antreprenor meu / amicii freelancing și eu sunt încercarea de a naviga.

M-am gândit la asta în timp ce mersul pe jos acasă după întâlnirea cu niște prietene.

Ele sunt un grup dinamic de femei.

Cu toate acestea, un singur lucru am timp observat și de timp din nou (mai ales atunci când am lucrat la Hollywood) este că atât de mulți dintre prietenii mei de sex feminin tind să minimalizeze succesul lor. Ei spun că sunt norocoși sau jenat atunci când vorbim despre realizarile lor. Între timp, prietenii mei de sex masculin și colegii vor discuta cu mândrie succesul lor și mulți ar lua credit pentru lucruri pe care nici măcar nu a făcut.

Poate că există o linie fină între fanfaronadă și precizând doar faptele. Ce este?

Este prea umil ne reține? Nu spun că trebuie să mergem la un nivel Trumpian de bloviating, dar auto-peiorativ, Ooo nevoile nu merge lucru constant pentru a opri.

Chiar și prietenii mei, care au născut cu un platou țeapă, înghesui. Adevărat, influența familiei lor asistat le obține în ușă, dar ei stau în cameră pentru că teribil te la ceea ce fac. noroc este doar o mică parte din succesul lor.

Recent, foarte talentat Felicia Sullivan mi-a cerut să facă parte dintr-o serie de ea scrie pe femei antreprenor de succes. La început, m-am întrebat de ce ar vrea să-mi interviu. Erica meu amice bătut un anumit sens în mine și am făcut interviul. atunci ea mi-a spus că a trebuit să tweet despre asta de câteva ori în următoarele câteva luni. Nu am. De ce nu?

Faptul că există un hastag popular numit #humblebrag vorbește volume. De ce să fie pasiv agresiv? Un amic agent de la Hollywood mi-a spus că nu e nimic în neregulă cu Tooting cu propriul corn, atâta timp cât și claxona cornul altora. nimeni nu vrea să vadă sau să citească un feed care sunt eu, eu, eu, 24/7.

Când mă gândesc la auto-promovare, care se transformă-mă, e pentru că persoana vorbește doar despre ei înșiși. Mereu.

Așa că spun merg mai departe și spun lumii despre lucrurile minunate pe care le faci. cum vor ști oamenii dacă nu ai un publicist? poate că unii oameni nu vor crede aceste lucruri sunt atât de mari, speciale sau interesant. Este în regulă. Este ceva de care ești mândru.

Mă duc la muncă pe propriile mele raspunsuri auto-peiorativ. Acum știu că nu voi reuși dacă am doar locui pe lucruri negative sau ceea ce nu am realizat încă în cariera mea. În ceea ce 2015 se apropie de sfârșit, mă gândesc mult și greu în ceea ce privește modul în care vorbesc despre munca mea și afacerea mea.

Și da, am de gând să retweet acest interviu:

Când am vizitat pentru prima dată la Roma, în 2008, Arlene ma dus la cel mai incredibil italian restaurant-unul n-aș fi găsit pe o hartă. Am fost introdus de către o femeie care a fost interesat în adaptarea Memoriu mea pentru film. Deși proiectul a căzut prin intermediul, eu sunt recunoscător pentru că a întâlnit Arlene și pentru prietenia noastră pe distanțe lungi, deoarece, punctata de mei out-uri de verificare ocazionale în Italia.

Ii admir Arlene profund, atât de jenant. Ea a lăsat un loc de muncă, țară, și viața în căutarea altceva. Ea nu a fost priponit la vârsta ca mijloc de capcană una în vocației, mai degrabă a propus să găsească locul ei în lume. Până la câteva luni în urmă a fost un scriitor de succes / producător și spune acum povești într-o altă formă: interioare. Iubesc femeile cu vervă, femeile care iau riscuri, rândurile de pauză, și să trăiască fără scuze. Arlene este toate aceste lucruri, dar în cele din urmă ea este un adevăr-Teller. Sper doar să fie la fel de succes ca am muta prin actele mele. lasa povestea ei te inspira. -FS

Când te-am întâlnit prima oară, ai emigrat recent la Roma, de adevăr US fie spus, te-am admirat, cum ia pe tine ar fi să lase o cariera de succes in spatele pentru altceva. Acesta a fost un timp înainte de a ne-am citit articole despre expati si acte a doua. Cariera ta are politica etalonat, de film și de divertisment, dar spune-ne cum v-ați întors la prima dragoste: decorare. De ce ai plecat care produc in urma?

Arlene Gibbs: Ce sincronizare. până acum două luni, am avut două cariere întâmplă, scenarist / producator, decorator.

Când ne-am întâlnit prima dată, am fost scris cu normă întreagă și în curs de dezvoltare câteva locuri de muncă ca producător. toată lumea mi-a spus că ar fi imposibil să fie un scenarist / producător cu sediul la Roma (în special fără un fond de încredere). chiar și după ce filmul nostru Sărituri mătura a fost lansat, și mai important a fost un succes, am auzit același lucru. Nimic nu s-a schimbat. nimanui nu ia pasat. A fost o „nișă“ de film. Când am arătat la un prieten producător care au existat o multime de scenariști britanici de succes care au lucrat la Hollywood, dar a locuit la Londra, mi sa spus, „Da, dar ei sunt britanici, alb, și de sex masculin.“

Pentru ultima întrebare, mi-a luat pentru totdeauna pentru a vedea lumina. la începutul acestei veri, unul dintre prietenii mei dragi, care trăiește în Roma, a declarat că universul a fost tipa la mine și am fost ignorând semnele. Acest amice nu este de obicei, că crocantă. Trebuia să ia aminte la sfatul ei.

Apoi am citit acest citat din JJ Martin, o modă și design jurnalist american care locuiește în Milano, și totul a făcut clic.

Cel mai bun sfat ajunul amR primit a fost să se uite la tot ceea ce vine ca o oportunitate. Nu subestimați puterea de șansă și soarta. Fă ce-ți place, ce te deschide, nu ce te închide și te face să te comporți ca un nenorocit. Fiți responsabili, să fiți iubiți, să vă îngrijiți. Asta-i sfătuiesc cineva care începe. Dacă vă place cu adevărat moda, va veni la voi.

Vorbește despre modă, dar ar putea fi aplicată oricărei eforturi creative. Nu eram un nenorocit când am lucrat la Hollywood, foștii mei asistenți încă vorbesc cu mine, dar nu eram eu însumi. Am devenit o persoană foarte amară.

Am fost recent angajat pentru un proiect de înfrumusețare în Los Angeles. A fost prima mea călătorie înapoi de când am luat o mare decizie. A fost o experiență teribilă. M-am întors la Roma să mă simt pozitiv în loc de deprimat.

Restul interviului este aici.

Vă mulțumim din nou, Felicia!

Imparte asta:
Pinterest
Facebook
Stare de nervozitate
Tumblr.

Ca aceasta:
Ca încărcarea …

Legate de

Acum zece ani am mutat la Roma, ItaliaApril 4, 2018in “AGD”
Viața în Roma – de data aceasta sunt pregătită pentru Ferragostoagust 11, 2015in “AGD”
Obișnuiam să nu-mi place Florența, Italia.September 20, 2017in “Arhitectură”

Leave A Comment