Uncategorized
zqehj  

Obțineți-vă pregătirea pentru petreceri de patio

cu weekend-ul Victoria Day, la doar 18 zile distanță, este timpul să vă pregătiți zona de distracție a balconului, a terasei sau a curții pentru băuturile alfresco, precum și pentru a lua masa. Deci, de ce să nu acceptăm spiritul de vară cu aceste accesorii în afara designului?

Scoateți-vă masa de terasă cu plăci tradiționale de melamină pentru PC®, precum și boluri în culori în tendință, pop-art, precum și modele. Sunt ușoare, precum și simple de amestecat și de potrivire pentru un stil fără efort. Mult mai bine, sunt practic indestructibile, așa că sunt perfecte pentru utilizare exterioară. (Acest blog, precum și concursul All Decond Out sunt sponsorizate de PC® Home.)

Dacă vă opuneți din punct de vedere moral să utilizați mâncăruri din plastic, cu toate acestea nu puteți suporta să vă aduceți China în aer liber, linia PC® House Eco CornStarch este pentru dvs. Această masă biodegradabilă este fabricată din 70 la sută amidon de porumb, precum și este concepută să se descompună într -un an de la eliminarea. Formele pătrate sunt ultra-moderne. În plus, la 6 până la 8 dolari pentru un set de patru, ei dovedesc că nu trebuie să sacrifici stilul pentru a ajuta la salvarea planetei.

Toată lumea înțelege că nu este o sărbătoare fără băuturi reci. Acest distribuitor de băuturi este perfect pentru a vă menține oaspeții reîmprospătați. Sput -ul face simplu să turnați băuturi, în timp ce rezervorul sigilat păstrează băuturile fără bug -uri, precum și frunze. Adăugați gheață în partea de jos a sistemului, precum și voilă! Băuturi complet răcite toată după -amiaza.

Vestile de sticlă sunt incredibil de vulnerabile la un fête exterior; Între a fi bătut sau aruncat de pe masă, este simplu să fie câțiva pahare scurte la sfârșitul serii. Obțineți tot stilul de sticlă cu sticlă clasică din plastic. Linia, ilustrată mai sus, include vin, margarita, precum și pahare martini, pe lângă tumblers, precum și căni de bere care arată la fel ca un lucru autentic.

Iluminarea este un aspect mai important al oricărui tip de petrecere, precum și PC® House are două opțiuni fantastice. Pentru o senzație rustică, de cabană, nu puteți greși cu un felinar tradițional. Aceste felinare de cupru sunt simple, precum și atunci când sunt grupate împreună, produc o strălucire minunată.

De asemenea, puteți accepta modelul zonelor interioare/exterioare cu un suport votiv al uraganului din sticlă mai formal. Aceste piese considerabile sunt suficiente pentru a rezista la un grătar de vară, dar suficient de avansat pentru a face o zonă din mantaua dvs. să vină toamna. Aliniați acești deținători votivi în centrul tabelului dvs. pentru un efect maxim.

Toate aceste alegeri atrăgătoare pentru PC® House Patio sunt oferite la superstore canadiene autentice, precum și la alegerea retailerilor de opțiuni ale președintelui. Descoperiți cel mai apropiat loc de lângă dvs.

Căutați mai multe idei în stilul terasei? Urmăriți videoclipul nostru cu bucătarul Angie Macrae, total cu concepte despre producerea unui spațiu de luat masa în afara, precum și sfaturi de distracție de vară. În plus, intrați pentru a câștiga o casă de mese PC® în afara setului de mese, precum și la grătar, evaluat la 1.200 USD!

Leave A Comment