Household
zqehj  

Relaxat Georgia Mansion

Când mă gândesc la Georgia, vin în minte o serie de lucruri. Nu, nu adevăratele gospodine din Atlanta sau femei în curs de dezvoltare! De obicei, gândurile mele se îndreaptă către verande generoase cu vedere la o verdeață luxuriantă, ospitalitate sudică plină de milă și prietenoasă și arhitectură nedorită, dar clasică. La prima vedere, această casă multimilionară cu șase miliarde de dolari, chiar la nord de Atlanta, arată ca o proprietate formală, în stil european. Dar interioarele, realizate de celebrul designer din Georgia Suzanne Kasler, au un sentiment casual, dar sofisticat, care pare potrivit pentru sudul american.

În mod clar, există un spațiu suficient de parcare pentru vehicule în față pentru petreceri mari – care, dacă ai avea o casă de genul acesta, ar părea un lucru necesar și frecvent de făcut.

Grinzile de lemn neterminate fac ca bucătăria de țară franceză să se simtă caldă și relaxată. Îmi place în mod deosebit cum există suficient spațiu pentru o masă de luat masa – ideal pentru mesele informale de familie sau pentru prepararea mâncării pentru cină.

În casă există șase șeminee complete de zidărie, inclusiv unul în sala de mese.

Și aici mi -aș petrece tot timpul, așezându -mă cu o limonadă cu vârf. Fericire!

Pentru mult mai multe informații despre casă, contactați agenții imobiliari Beacham & Company.

Credite foto: 1-6. Agenții imobiliari Beacham & Company

Leave A Comment