Household
zqehj  

Încuietori biometrice pentru uși de amprentă – ofertă

tocmai avem această ofertă pentru cititorii noștri. „Westmorland Terminat & Security sunt încântați să dezvăluie că varietatea biometrică din Marea Britanie a încuietorilor de uși cu imprimeu cu degetele este oferită în prezent la costuri mult reduse pentru vizitatorii casei automate. Aceasta este pentru a sărbători noua noastră ofertă de distribuție, precum și asistența Jump Begin Vânzări.

Blocarea ușii de amprentă FP100 este cea mai recentă, precum și cea mai compactată blocare integrată de amprentă de ultimă generație, cea mai perfectă pentru micul birou sau acasă. Poate fi utilizat pentru a înlocui orice tip de încuietori cilindrice.

Puteți debloca ușa folosind amprenta sau cheia, precum și puteți stoca până la 10 utilizatori. Deși are un cost RRP de 299 GBP + TVA, acesta este oferit în prezent pentru doar 170 GBP + TVA (199,75 GBP TVA INC) – puteți utiliza codul de comandă AH100 pentru a vă solicita reducerea.

FP300 este un design mai robust, precum și adecvat pentru utilizarea în aplicații în afara adăpostite. Acest blocaj poate stoca 99 de imprimeuri, precum și în mod normal vânzări cu amănuntul la 599 GBP + TVA, cu toate acestea, în prezent, este oferit pentru 323 GBP + TVA (379-53 GBP TVA INC).

Încuietori biometrice

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook, sau înscrieți -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment