Household
zqehj  

Keene lansează IR Over IP Module

Am raportat în iunie la câteva module interesante noi pe care Keene Electronics lucrează. Ei bine, produsul lor IR oriunde a fost lansat acum, permițându -vă să trimiteți semnale de telecomandă IR în rețelele IP.

„Modulele IR oriunde sunt identice din punct de vedere fizic și pot fi configurate software pentru a acționa fie ca receptor, ca țintă, fie ca un singur stand. Un receptor va primi o comandă IR, va converti în datele de pachete și va trimite aceste date la o adresă IP predeterminată (de obicei un alt modul).

Un modul țintă va decoda datele primite și va retransmite IR -ul, așa cum a fost primit inițial. Odată configurat corect, o țintă poate primi date de la mai mulți receptoare.

Un modul de sine stătător va funcționa ca un receptor țintă fără a încerca să localizeze un computer compatibil sau un alt modul în rețeaua locală.

Modul în care configurați modulele va depinde în mare măsură de modul în care doriți să le utilizați în funcțiune. Puteți să le utilizați ca pereche de transmitere/recepție într -o rețea locală sau pe internet, sau un modul poate fi configurat pentru a răspunde la comenzi de pe un computer sau un alt dispozitiv compatibil.

Modulele vor funcționa prin LAN și, de asemenea, prin WAN presupunând că firewall -ul și routerele sunt configurate corect.

Software -ul PC poate fi descărcat pentru configurare și funcționare. Software -ul de planificare îmbunătățit și alte aplicații de la terți sunt, de asemenea, în dezvoltare. Software -ul de configurare și alte știri software vor fi întotdeauna disponibile pe www.keene.co.uk/iranywhere

Modulele sunt compatibile cu semnale IR 36-40K care acoperă majoritatea echipamentelor AV interne. Un receptor IR de bandă largă poate fi achiziționat separat, care va extinde intervalul pentru a acoperi 20kHz până la 120kHz, dacă este necesar. Intrările și ieșirile IR sunt complet compatibile cu intervalul de distribuție Keene IR, astfel încât alte stiluri de receptoare și baghete emițătoare pot fi încorporate cu ușurință.

Controlați echipamentele IR prin rețea locală sau oriunde în lume prin internet

Poate fi combinat cu sistemul de distribuție IR pentru instalații mari

Controlul unu la unu sau multe la unu ”

IR oriunde

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave A Comment