Uncategorized
zqehj  

New York Book Introduceți

săptămâna trecută, m -am îndreptat la New York pentru a merge la Celebration pentru Introd ForDecorate (2011 Clarkson Potter), prima carte a creatorului Dwellstudio (și colegului canadian) Christiane Lemieux.

Pe lângă faptul că este atât atrăgătoare, cât și succes, Christiane este, de asemenea, o gazdă nefondată: în timp ce îi salută pe oaspeți, precum și semnarea cărților, ea a descoperit totuși timpul pentru a tinde către copiii ei, care au alergat cu atenție despre sărbătorirea semnăturilor participanților. Această fotografie a fost prinsă la sfârșitul nopții, precum și ea încă arată uimitoare! Eu, pe de altă parte …

Evenimentul a luat locația la eleganta hotel Ace, unde editori de reviste, editori de cărți, personalități TV, designeri, precum și devotati de stil au coborât scările către Liberty Hall în stilul bunkerului.

În situația în care ați ratat -o, H&H a condus un extras al cărții în numărul din martie 2011, împreună cu un Q&A pe care l -am făcut cu Christiane. Molly Peterson, în picioare cu mine, deasupra, este galina dreaptă a lui Christiane, precum și asistată să creeze cartea la fiecare pas.

Nedecorat aduce un omagiu stilului intim, de acasă al oamenilor zilnici.

Christiane a crezut cartea când a observat că a luat mai puțin, precum și mai puțină motivație din partea unității de stil, precum și mult mai mult de la oarecum informal, totuși, la fel de la fel de la modă apare pe bloguri din întreaga lume.

Judecând după participarea la Partidul Introd, încurajarea ei a unei tehnici mult mai personale pentru înfrumusețare este ideală în tendință. Erin Swift, redactorul de piață al Architectural Digest, a fost că a primit o copie semnată pentru mama ei.

Am fost intervievat despre stilul canadian de către editor în general. Din program au tăiat chiar prima parte a citatului meu, unde am cerut poetic despre stilul canadian; Exact cum avem tendința de a accepta aspectul tradițional sau standard cu o răsucire, mai degrabă decât tendințele. Oh bine. Sunt eu cu Julia, precum și Sophie de pe site -ul de stil pe scară largă. Amândoi au fost atât de drăguți, sunt înclinat să -i fac pe canadieni de onoare.

Ultima, oricât de departe de cel puțin, am ajuns să vorbesc fotograful profesionist Melanie Acevedo, care a filmat toate imaginile din carte. Ea a folosit să facă tone de muncă pentru Revista Domino (R.I.P.), inclusiv filmul de tendință a casei lui J.Crew Honcho Jenna Lyon, fotografiile din care încă mai au sărit în jurul blogosferei, precum tinerii la un nivel ridicat de zahăr. Verificați munca ei, inclusiv acea filmare populară, aici.

Pentru mult mai multe despre stilul lui Christiane, căutați imaginile din mansarda ei din New York.

Noroc!

Credite foto: 1, 5-8. Scribd.com2, 4, 9-11. Jake Klisivitch3. Kimberley Brown

Leave A Comment